Η Μαύρη … Παρασκευή … ! | trikalanews.gr

Η Μαύρη … Παρασκευή … !

Η 25η Ιανουαρίου του 2019 θα αναγράφεται απ’ εδώ και στο εξής ως η ΜΑΥΡΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ για τους Έλληνες. Είναι ο χρόνος, που 145 βουλευτές, του ΣΥΡΙΖΑ και 8 πρόθυμοι, παρέδωσαν την Μακεδονία στου Σκοπιανούς και δίχασαν την κοινωνία μας. Βαθύ το Πολιτικό και Ιστορικό ρήγμα. Πρόδωσαν τους χιλιάδες αγωνιστές, που έχυσαν το αίμα τους για να ‘ναι Ελεύθερη η Μακεδονία και ταυτόχρονα ξεπούλησαν στους Σκοπιανούς την Μακεδονική γλώσσα και ταυτότητα. Πλέον μπορούν και με την υπογραφή Τσίπρα να λέγονται «Μακεδονικός Λαός».
 
Εύσημα, από όσους άφησαν την Ελλάδα να καταστραφεί από τα επαχθή Μνημόνια και θερμά συγχαρητήρια «ΑΠ’ ΈΞΩ». Οργή, διχασμός και απελπισία «ΜΕΣΑ» στην πατρίδα μας. Μια Κυβέρνηση, που δεν έχει την πλειοψηφία στην Βουλή και οκτώ … περιφερόμενοι … πρόθυμοι Βουλευτές, αψήφισαν την βούληση των Ελλήνων, απαξίωσαν τα εκατομμύρια των πολιτών, που πήραν μέρος στα συλλαλητήρια για την Μακεδονία και αμαύρωσαν την Μνήμη, όσων αγωνίστηκαν και έχυσαν και την τελευταία ρανίδα του αίματός τους, για να ελευθερωθεί η Μακεδονία από τους … Βαρβάρους.
 
Το «αλισβερίσι» των οκτώ … προθύμων Έλενας Κουντουρά, Θαν. Παπαχριστόπουλου, Κατερίνας Παπακώστα, Σταύρου Θεοδωράκη, Γεωργίου Μαυρωτά, Σπύρου Λυκούδη, Σπ. Δανέλλη και Θαν. Θεοχαρόπουλου έφερε την Προδοσία και με 153 ψήφους πέρασε η Επαίσχυντη Συμφωνία των Πρεσπών. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, πήρε αριθμητική νομιμοποίηση, από ετερόκλητους Βουλευτές, που δεν είχαν την εξουσιοδότηση από τους ψηφοφόρους για τέτοια … Εφιαλτική συμπεριφορά. Για την καρέκλα της εξουσίας και για τα αργύρια της βουλευτικής αποζημίωσης, αν δεν υπήρξε και τίποτε άλλο, παρέδωσαν οι 153 τα Ιερά και τα Όσια της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς.
 
«Σήμερα είναι μια Ιστορική μέρα» δήλωσε ο Πρωθυπουργός της μειοψηφίας. Ιστορική μέρα, όμως, είναι και «η Άλωση της Κωνσταντινουπόλεως» και η πτώση της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας. Η ευκαιριακή πλειοψηφία εγκατέλειψε μια Εθνική γραμμή Δεκαετιών και με τα κομματικά … Παζάρια και τις Υπουργικές καρέκλες …έφερε τον … όλεθρο … !
 
Το έγκλημα έγινε. Τα Σκόπια δεν μπορούσαν να μπουν ούτε στο ΝΑΤΟ ούτε στην Ε.Ε., χωρίς την σύμφωνη γνώμη της Ελλάδος. Οι Σκοπιανοί τρέχουν για γρήγορη ένταξη στο ΝΑΤΟ, μην τύχει και «πέσει» ο Τσίπρας. Οι Πρέσπες έστρωσαν τον δρόμο για νέο Πολωτικό Διακομματισμό. Στα σκαριά είναι και ο μίνι Ανασχηματισμός με δήθεν κεντροαριστερή κατεύθυνση. Οι οικονομία βουλιάζει και η προδομένη Μακεδονία μοιάζει μ’ ένα άγριο και πληγωμένο θηρίο, που περιμένει να στηθούν κάλπες και να … κατασπαράξει τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
 
Η σύγκρουση των τελευταίων μηνών και τα όσα … μύθια έγιναν στην Βουλή των Ελλήνων, για να προδοθούν οι Μακεδόνες και οι Πανέλληνες, με την ψήφιση της συμφωνίας των Πρεσπών, αφήνουν μια βαριά σκιά πάνω από την χώρα. Η κυβέρνηση, με την βοήθεια 8 αποστατών βουλευτών, βγαίνει πληγωμένη, αμφισβητούμενη και την χωρίζει μεγάλο χάσμα από τον Λαό. Όταν το 70% των Ελλήνων δεν ήθελε και δεν θέλει το ξεπούλημα των Ιερών και των Οσίων της φυλής, δεν μπορεί κανένας να παραμένει ως Πρωθυπουργός.
 
Για να κερδίσει τις ψηφοφορίες στην Βουλή ο Τσίπρας πρόδωσε τον συνέταιρό του Πάνο Καμμένο, ο οποίος, όμως, ήταν το ΔΕΚΑΝΙΚΙ του ΣΥΡΙΖΑ για τέσσερα χρόνια. Άσκησε βάναυση αστυνόμευση. Διέλυσε, με τα χημικά, μια ειρηνική διαδήλωση 600.000 Ελλήνων. Έθεσε σε κίνδυνο την ζωή μικρών παιδιών και ηλικιωμένων πολιτών. Μετήλθε μεθόδους αγοραίας συναλλαγής. Διέλυσε τρία μικρά κόμματα και υπονόμευσε την Δημοκρατία.
 
Ο Τσίπρας, μετά την προδοσία των Πρεσπών, υποχρεούται να επισπεύσει τις εκλογές. Η χώρα έχει ανάγκη από αναγεννητικές και ενοποιητικές δυνάμεις. Χρειάζεται νέα ΗΓΕΣΙΑ. Ικανή να επικοινωνεί με τον λαό και τα προβλήματά του. Ηγεσία που θα ενώσει τους Έλληνες και θα οδηγήσει την πατρίδα σε δρόμους δημιουργίας, ανάπτυξης και ευημερίας.
 
Όχι άλλο Διχασμό. Όχι άλλες Αυταπάτες. Όχι άλλες χρονικές Καθυστερήσεις. Όχι άλλα Ψέματα. Όχι άλλες Ιδεοληψίες. Όχι άλλους Αποστάτες.
 
Εκλογές , λοιπόν, προκειμένου να μιλήσει ο Ελληνικός Λαός, για το μέλλον του.
 
Η Ελλάδα μπορεί και πρέπει να ΖΗΣΕΙ … !
 
Γράφει ο Δρ. Κώστας Πατέρας, D.Ed., M.Ed., Ph.D., Πολιτευτής ΤρικάλωνΕπιχειρείν

Γρηγόριος Τσακμάκης MD Χειρουργός Ουρολόγος

Γρηγόριος Τσακμάκης MD Χειρουργός Ουρολόγος

Ο ιατρός είναι απόφοιτος της Ιατρικής σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
ΡΥΘΜΟΣ 89.2

Ελληνική Μουσική ΡΥΘΜΟΣ 89,2

Ο ΡΥΘΜΟΣ 89,2 είναι ένας μουσικός ραδιοφωνικός σταθμός, ελληνικού ρεπερτορίου
ΡΟΖ ΠΙΠΕΡΙ

ΡΟΖ ΠΙΠΕΡΙ

Το μαγικό ταξίδι στον κόσμο των μπαχαρικών και όχι μόνο, ξεκίνησε από τα Τρίκαλα.
Lifting προσώπου – Αισθητικός βελονισμός

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ειδικός Παθολόγος
Αρτηριακή Υπέρταση
Θέματα Παχυσαρκίας
koukourava banners new

Ακουστικά Βαρηκοΐας Κουκουράβα

Το Πρότυπο Κέντρο Επιλογής κι Εφαρμογής Ακουστικών Βαρηκοίας- Κουκουράβα Βάγια, ιδρύθηκε στα Τρίκαλα το 2002.
Dr. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ Χ. ΣΤΟΦΟΡΟΥ - ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

Dr. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ Χ. ΣΤΟΦΟΡΟΥ - ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

Ενδοσκοπική Νευροχειρουργική,
Χειρουργική Σπονδυλικής Στήλης,
Χειρουργική Εγκεφάλου,
Χειρουργική Πόνου
Καυσόξυλα Κάρβουνα Κολίτσας

Καυσόξυλα Κάρβουνα Κολίτσας

37 χρόνια εμπειρίας, συνέπειας, αξιοπιστίας, εμπιστοσύνης «μετράει» η επιχείρηση Κολίτσας Δημήτριος: από το 1979 έως σήμερα.
Χοιρινό ΜΑΡΑΒΑ

ΝΤΟΠΙΟ ΤΡΙΚΑΛΙΝΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΑΡΑΒΑ

Η επιχείρησή μας είναι και θα συνεχίσει να είναι δίπλα στους συμπολίτες μας.

Δημοφιλέστερα

«Ο  Παρθένης είδε ότι χάνει τη μάχη και κάλεσε σύσκεψη»

Χωρίς διαύγεια κομμένες σε μόνιμη υπάλληλο δαπάνες διοίκησης

Σειρά αποφάσεων του Δ.Σ του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων,

O Πολάκης φοβάται τα Τρίκαλα!

O Πολάκης φοβάται τα Τρίκαλα!

Όλα τελικά έχουν την εξήγησή τους! Έτσι και ότι αφορά την

-----Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων-----

Η Νέα Δημοκρατία και το Γ. Νοσοκομείο Τρικάλων

Η Νέα Δημοκρατία και η ΔΑΚΕ Εργαζομένων Γ. Νοσοκομείου Τρικάλων,

«Έφυγε από τη ζωή η Κωνσταντινιά Κοντογιάννη – Πουλιανίτη

​«Έφυγε από τη ζωή η Κωνσταντινιά Κοντογιάννη –

Σε ηλικία 54 ετών έφυγε από τη ζωή η Κωνσταντινιά Κοντογιάννη –

γέφυρα του Ληθαίου 133 χρόνια μετά

Ο 23χρονος Τρικαλινός που ανέδειξε την υπεραιωνόβια γέφυρα του

Επέζησε από τους πολέμους, είναι όμορφη, θαυμαστή, μοναδική στο

​Σύλληψη πρώην εργολάβου στα Τρίκαλα

​Σύλληψη πρώην εργολάβου στα Τρίκαλα

Για κλοπή ρεύματος συνελήφθη σήμερα λίγο πριν το μεσημέρι στα

© 2009-2019 trikalanews.gr. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Όροι χρήσης