Τα νέα της πόληςΠρωτοσέλιδα

Άσφαλτος σε Μαβίλη και Έλλης από τον Δήμο Τρικκαίων

9 Oct 2025
Άσφαλτος σε Μαβίλη και Έλλης από τον Δήμο Τρικκαίων

Δύο ακόμη δρόμοι στα Τρίκαλα ασφαλτοστρώθηκαν από τον Δήμο Τρικκαίων, με τον δήμαρχο Νίκο Σακκά να επιθεωρεί τις εργασίες και τους κατοίκους να εκφράζουν τις ευχαριστίες τους.

Ο Δήμος Τρικκαίων προχώρησε την Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2025 στην ασφαλτόστρωση των οδών Μαβίλη και Έλλης, συνεχίζοντας το πρόγραμμα βελτίωσης του οδικού δικτύου της πόλης. Στις εργασίες παρευρέθηκε ο δήμαρχος Τρικκαίων Νίκος Σακκάς, ο οποίος συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής που υποδέχθηκαν θετικά την παρέμβαση, ευχαριστώντας τον για τη βελτίωση της καθημερινότητάς τους.

Η περιοχή είχε ήδη δεχθεί τεχνικές παρεμβάσεις τα προηγούμενα χρόνια, τόσο για την απορροή ομβρίων υδάτων όσο και λόγω των ζημιών από την κακοκαιρία Daniel. Η νέα ασφαλτόστρωση έρχεται να συμπληρώσει αυτές τις δράσεις.

Στο σημείο βρέθηκαν, επίσης, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργος Καταβούτας, ο προϊστάμενος του τμήματος Συντήρησης Υποδομών & Αυτεπιστασίας της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών Βαγγέλης Τζίκας, καθώς και εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας «Χατζηγάκης Τεχνική».

Οι εργασίες θα συνεχιστούν την Παρασκευή στην οδό Θεοδοσοπούλου, η οποία αναμένεται να ασφαλτοστρωθεί το Σάββατο 11 Οκτωβρίου. Για τον λόγο αυτόν, ο δωρεάν δημοτικός χώρος στάθμευσης θα παραμείνει κλειστός το Σάββατο, με τον Δήμο να καλεί τους πολίτες να μεριμνήσουν εγκαίρως για τα οχήματά τους.

Pressroom
Author: Pressroom

Ακουστικά βαρηκοΐας Βάγια Κουκουράβα

Δημοφιλη

Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.