Νομαρχιακά Νέα

Ασφαλτοστρώσεων συνέχεια από την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων

27 Apr 2018
Ασφαλτοστρώσεων συνέχεια από την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων

Στην συντήρηση τμήματος της επαρχιακής οδού Μεγαλοχωρίου- Πατουλιάς προχώρησε η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων.

Στην  συντήρηση τμήματος της επαρχιακής οδού Μεγαλοχωρίου- Πατουλιάς προχώρησε η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων.
 
Σε συνεργασία με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Πατουλιάς Δημήτριο Λάμπα, πραγματοποιήθηκε ασφαλτόστρωση επί του προϋπάρχοντος ασφαλτικού από τη διασταύρωση προς τις αποθήκες του «Lidl»  έως και την είσοδο της Τοπικής Κοινότητας.

Παρακολουθώντας τις εργασίες ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης δήλωσε σχετικά:

«Οι εργασίες συντήρησης και βελτίωσης του επαρχιακού οδικού δικτύου συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς. Με τη συμβολή των τοπικών αρχών   η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων προσπαθεί και ικανοποιεί τα αιτήματα των τοπικών κοινωνιών παρεμβαίνοντας  σύμφωνα και με τις κατευθύνσεις του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού και φροντίζοντας την μετακίνηση οδηγών, οχημάτων και αγαθών».

trikalanews
Author: trikalanews



Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.