Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Σοκ: Διπλή σύλληψη για μαστροπεία, αποπλάνηση και βιασμό ανηλίκου!

   Σοκ προκαλεί η διπλή σύλληψη στη Τριάδα Ψαχνών για μαστροπεία και βιασμό ενός 14χρονου Αλβανού που διαμένει στη περιοχή…

   Σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικοί του Α.Τ. Διρφύων – Μεσσαπίων συνέλαβαν λίγο μετά τις 19:30 το απόγευμα της Κυριακής δύο άτομα και συγκεκριμένα, έναν 64χρονο Έλληνα που κατηγορείται για μαστροπεία και έναν 39χρονο Ινδό, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό και αποπλάνηση ανηλίκου.

   Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ο 14χρονος έλειπε από το σπίτι του από τις 29 Δεκεμβρίου και μία μέρα μετά εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς στο σπίτι του 64χρονου, ο οποίος κατηγορείται ότι εξώθησε τον ανήλικο να συνευρεθεί με τον 39χρονο Ινδό.

   Από τον Εισαγγελέα έχει διαταχθεί να γίνει ιατροδικαστική εξέταση στο ανήλικο αγόρι, ενώ συμβάν που σχετίζεται άμεσα με την υπόθεση, είχε σημειωθεί και στις 22 Φεβρουαρίου 2018.

   Συγκεκριμένα, η μητέρα του 14χρονου είχε καταγγείλει ότι απογευματινές ώρες της 17ης Φεβρουαρίου 2018, ο 14χρονος ανήλικος γιος της (γεννηθείς το 2004) έπεσε θύμα βιασμού από 30χρονο Πακιστανό ξανά στο χωριό Τριάδα Ψαχνών.

   Οι αστυνομικοί τον είχαν συλλάβει, ενώ όπως είχε διαπιστωθεί ο 30χρονος ήταν και παράνομα στη χώρα. Και τότε είχε διαταχθεί ιατροδικαστική εξέταση στο ανήλικο αγόρι ώστε να διαπιστωθούν τα καταγγελλόμενα της μητέρας του, χωρίς ωστόσο να γνωστοποιηθούν επίσημα τα αποτελέσματα.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή