Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Σπάσανε» τα τηλέφωνα Τρικαλινών δανειοληπτών

«Βομβαρδισμός» κλήσεων από τράπεζες για γενναιόδωρο «κούρεμα» δανείων.
Αποδέκτες τηλεφωνημάτων αλλά και επιστολών, έχουν γίνει εκατοντάδες Τρικαλινοί δανειολήπτες, καθώς οι τράπεζες η μία μετά την άλλη, προσφέρουν «κούρεμα» ληξιπρόθεσμων δανείων που φτάνει ως και στο 90% για όσους σπεύσουν να κάνουν ρύθμιση.
Τα «κόκκινα» δάνεια αποτελούν το μεγάλο πρόβλημα των τραπεζών και ειδικά τα προερχόμενα από πιστωτικές κάρτες και καταναλωτικά δάνεια.
Σε περίπτωση που ο δανειολήπτης δεν ανταποκριθεί στο κάλεσμα και το χρέος δεν ρυθμιστεί, θα δοθεί …κοψοχρονιά σε fund που θα το διεκδικήσουν όλο…
Βάσει Νόμου πριν τα δάνεια περάσουν στα fuds η τράπεζα πρέπει να εξαντλήσει τις προσπάθειες συνεννόησης με τους πελάτες της.
Οι δανειολήπτες που δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν το σημερινό τους χρέος, έχουν την ευκαιρία να απαλλαγούν από το μεγαλύτερο μέρος του, το οποίο συνήθως είναι τόκοι, και να εξασφαλίσουν δυνατότητα αποπληρωμής σε πολύ χαμηλότερες δόσεις.
Ήδη πακέτο ρύθμισης έχει προσφέρει η «Eurobank» σε δανειολήπτες με «κούρεμα» που φθάνει το 70% ως 75% της βασικής οφειλής, αλλά και στο σύνολο των τόκων και λοιπών εξολογιστικών χρεώσεων, προσφέροντας σεισάχθεια για το 90% του υπολοίπου.
Ακολουθεί η «Εθνική Τράπεζα» με κούρεμα κοντά στο 70% της αρχικής οφειλής και συνολικά 90% αν ληφθούν υπόψη τόκοι και λοιπές χρεώσεις. 
Σε ανάλογα πακέτα θα προχωρήσουν όπως όλα δείχνουν άμεσα και οι υπόλοιπες συστημικές τράπεζες.

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή