​Στα Τρίκαλα θα βρεθεί το BBC για τη φέτα OLYMPUS στα πλαίσια εκπομπής με θέμα το Brexit

Η αποχώρηση της Μεγάλης Βρετανίας  από την Ευρωπαϊκή Ένωση απασχολεί έντονα τη Βρετανική κοινή γνώμη,  και όχι μόνο,  καθώς οι συνέπειές της θα επηρεάσουν βαθύτατα τις ζωές των Βρετανών πολιτών.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο κορυφαίος δημόσιος ειδησεογραφικός οργανισμός της Μεγάλης Βρετανίας BBC, ετοιμάζει εκτενές τηλεοπτικό αφιέρωμα για τις επιπτώσεις της εξόδου στις  επιχειρήσεις της χώρας και στις εισαγωγές τις χώρας, το οποίο θα μεταδοθεί εντός του Μαρτίου.

Το BBC επιλέγοντας για το αφιέρωμά του μια γνωστή Βρετανική επιχείρηση παραγωγής έτοιμου φαγητού για τις μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ, ζήτησε να συμπεριλάβει στο αφιέρωμα, με επιτόπιο ρεπορτάζ, έναν από τους βασικότερους προμηθευτές της αγγλικής εταιρείας  που είναι η ΤΥΡΑΣ στα Τρίκαλα. 

Στην ΤΥΡΑΣ, μέλος του ομίλου Ελληνικά Γαλακτοκομεία Α.Ε, παράγεται η φέτα OLYMPUS, γνωστή στοε ξωτερικό, και ιδιαίτερα δημοφιλής στη Μεγάλη Βρετανία.

Η αποστολή του Βρετανικού καναλιού έφτασε στις εγκαταστάσεις της ΤΥΡΑΣ το πρωί της Πέμπτης 7 Μαρτίου 2019, συνοδευόμενη από το Νίκο Σταυρόπουλο γενικό διευθυντή της OLYMPUS Dairy UK Ltd. εμπορικού βραχίονα των Ελληνικών Γαλακτοκομείων στη Μεγάλη Βρετανία με έδρα το Μπέρμινχαμ.

Μετά την υποδοχή από τη διοίκηση και τη ξενάγηση στο εργοστάσιο, ξεκίνησαν τα γυρίσματα για τη διαδικασία παραγωγής του προϊόντος, τα οποία ολοκληρώθηκαν το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Την επομένη το τηλεοπτικό συνεργείο συνέχισε το ρεπορτάζ του σε κτηνοτροφική φάρμα, στην περιοχή του Αγίου Βησσαρίωνα στην Πύλη Τρικάλων, το γάλα της οποίας χρησιμοποιείται στην παραγωγή της φέτας OLYMPUS.

Η Βρετανική αποστολή επέστρεψε στο Λονδίνο το Σάββατο 9 Μαρτίου, αφού πρώτα ξεναγήθηκε σε ένα λαμπρό αξιοθέατο της περιοχής μας όπως είναι τα Μετέωρα.Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή