Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Στην Κεντρική Σκηνή του Θεάτρου Όψεις συνεχίζει με επιτυχία η «Ρόζα» του Παναγιώτη Μέντη

Συνεχίζονται με μεγάλη επιτυχία οι Παραστάσεις στην Κεντρική Σκηνή του Θεάτρου  Όψεις με το  αριστούργημα του Παναγιώτη Μέντη «Ρόζα»  σε Σκηνοθεσία: Φώτη Αθανασίου Μακρή, Μουσική: Σταμάτη Κραουνάκη, Σκηνικά -Κοστούμια:Παύλου Βησσαρίου και τη Βασιλική Μακρή να ερμηνεύει μοναδικά τη συναρπαστική ηρωίδα «Ρόζα Εσκενάζυ».
 
Αυτή την εμβληματική γυναίκα καλλιτέχνη, που η ζωή της καταγράφει κάποιες από τις σημαντικές σελίδες της ιστορίας του τόπου μας! " Ένας ξεριζωμός, δυο μεγάλοι πόλεμοι, η εποχή του Βενιζέλου, η εποχή του Μεταξά, μια πόλη συνάντηση λαών και εθνοτήτων, τα Καφέ Αμάν, τα Καφέ Σαντάν και η συνάντηση με την δόξα και την απόλυτη καταστροφή χωρίς να το βάλει ποτέ κάτω. Και από δίπλα οι έρωτες.
 
Οι μεγάλοι και μοιραίοι έρωτες. Η Ρόζα Εσκενάζυ! Μποέμισσα. Ρεμπέτισσα. Βασίλισσα του ρεμπέτικου τραγουδιού. Βασίλισσα της Μπελ Επόκ, όπως της άρεσε να λέει, για να τονίζει πως ήταν ακριβή η παρουσία της απ΄ όπου κι αν πέρασε. Αυτή η ελεύθερη και γενναία γυναίκα διάλεξε να ζήσει με ένα τρόπο ριψοκίνδυνα πλούσιο σε ιστορία. Μια παράσταση σταθμός, με συνεργασίες καταξιωμένων καλλιτεχνών, που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας
 
. Τους ρόλους ερμηνεύουν: Βασιλική Μακρή-Παύλος Βησσαρίου-Ντίνος Παπαοικονόμου-Ρήγας Διαμαντής-Γιάννης Σταμούλης-Παναγιώτης Αργύρης,Γιώργος Μαφούνης. Τα τραγούδια ερμηνεύει η Αναστασία Μαρκαντώνη. Βιολί: Λιλιάνα Ντούλια. Τσίμπαλο: Κώστας Κατσόγιαννος. Ακορντεόν: Δημήτρης Μιαρίτης, Πιάνο:Γιάννης Μπάτρας.
 
Παραστάσεις  κάθε Σάββατο ώρα 9μμ & Κυριακή 8.15μμ, Για κρατήσεις θέσεων – πληροφορίες: Θέατρο Όψεις, Γαρδικίου 8 Καρδίτσα. Τηλ 24410-80971 και 698 5013961.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή