O εξ΄ αναβολής αγώνας της 12ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE, μεταξύ των « ΠΑΕ Α Ο ΤΡΙΚΑΛΑ – ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ» θα διεξαχθεί την Τετάρτη 30-01-2019.
Ο Α Ο Τρίκαλα ήρθε σε συμφωνία με τον επιθετικό Αλέξανδρο Σμυρλή. Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής, έλυσε την συνεργασία του με τον Ηρόδοτο με τον οποίο έπαιξε σε 10 αγώνες και σημείωσε 2 γκολ.
Τα πρεοηγούμενα χρόνια είχε πάρα πολύ καλή παρουσία στην Καλλιθέα με 75 αγώνες και 12 γκολ. Έχει παίξει επίσης σε Πανιώνιο, Γλυφάδα και Φωστήρα. Απομένει η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Α Ο Τρίκαλα.
Η ομάδα Κ19 του Α Ο Τρίκαλα θα υποδεχθεί τον Αήττητο Σπάτων, το Σάββατο 19 Ιανουαρίου στο γήπεδο Αγίας Μονής στις 15.00.
O εξ΄ αναβολής αγώνας της 12ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE
«Εξέλιξη»: Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο εξειδικευμένο φροντιστήριο Βιολογίας στα Τρίκαλα
Το φροντιστήριο Βιολογίας «Εξέλιξη» στα Τρίκαλα ξεκινά εγγραφές για τη θερινή προετοιμασία της νέας χρονιάς. Εξειδίκευση, ολιγομελή τμήματα και σταθερές επιτυχίες στις Πανελλαδικές.
Διαβάστε τις Ειδήσεις σήμερα και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα.
Ακολουθήστε το trikalanews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις