​Στο 1ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Πελοποννήσου οι δράσεις, τα θετικά αποτελέσματα και οι καινοτομίες του Δήμου Τρικκαίων

Με δύο ομιλίες – παρουσιάσεις, για όσα συντελούνται τα τελευταία χρόνια στον Δήμο Τρικκαίων,  εμπλουτίστηκαν ο προβληματισμός και οι συζητήσεις στο 1οΑναπτυξιακό Συνέδριο Πελοποννήσου. 

Ο πρόεδρος της e-trikala ΑΕ κ. Γιάννης Κωτούλας, εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου και ολόκληρο τον Δήμο, μίλησε σε δύο χωριστές συνεδρίες, για όσα έχουν ήδη υλοποιηθεί και για το όραμα της περιοχής. Οι ομιλίες – παρουσιάσεις έγιναν στη διάρκεια του Αναπτυξιακού Συνεδρίου που διοργάνωσε μια από τις μεγαλύτερες και ιστορικότερες εφημερίδες της χώρας, η «Πατρίς». 

Το δε συνέδριο με άξονα τη θεματολογία «Επιχειρηματικότητα – Αγροτικός Τομέας – Τουρισμός, επιχείρησε ένα βρει απαντήσεις σε ερωτήματα για την ανάπτυξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Συνδιοργανωτές σε αυτό το εγχείρημα ήταν η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, η Περιφέρεια Πελοποννήσου, ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας, το Επιμελητήριο Ηλείας, η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας και η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Πελοποννήσου, υπό την αιγίδα 4 υπουργείων. 

Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας στην Ολυμπία, το τριήμερο 17-19 Φεβρουαρίου 2019, με παρόντες, υπουργούς της κυβέρνησης, στελέχη όλων των τοπικών και βεβαίως, τους φορείς της Πελοποννήσου.Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή