Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Συνελήφθη ένα άτομο στη Λάρισα, κατηγορούμενο για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων, καθώς και για αντίσταση

Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, ποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης, καθώς και δύο στιλέτα

Συνελήφθη, προχθές το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, ένας 39χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων, καθώς και για αντίσταση. 

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων ο 39χρονος κατελήφθη να επιβαίνει σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο. Κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε στο όχημα, το οποίο κατασχέθηκε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία νάιλον συσκευασία με κοκαΐνη, βάρους 29,6 γραμμαρίων και δύο κινητά τηλέφωνα, ενώ ο 39χρονος κατά τη σύλληψή του αντιστάθηκε.    

Σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε χθες το πρωί στην οικία του βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν μικροποσότητες κάνναβης και ναρκωτικών δισκίων, 21 δισκία άγνωστης σύνθεσης και δύο στιλέτα. 

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή