Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Tα Συνδικάτα σε ετοιμότητα για απολύσεις, την μη καταβολή στους εργαζόμενους το Δώρο Χριστουγέννων

Κάθε χρόνο η εργοδοσία και μπροστά στο κλείσιμο του έτους προχωρά σε απολύσεις εργαζομένων ιδιαίτερα όσων έχουν ΣΣΕ, προϋπηρεσία, επιδόματα κλπ, σε μειώσεις ή αντικαταστάσεις προσωπικού με νέους με όλες τις άθλιες εργασιακές σχέσεις και μισθούς, αξιοποιώντας κάθε πλευρά που της δίνει η αντεργατική νομοθεσία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που εμπλούτισε την νομοθεσία των προηγούμενων κυβερνήσεων.. 

Η Γραμματεία του ΠΑΜΕ στο Νομό μας, καλεί τα σωματεία σε επιφυλακή και ετοιμότητα! Να είναι έτοιμα να παρέμβουν με κάθε τρόπο, να μην επιτρέψουν το ξεσάλωμα και τις αυθαιρεσίες της μεγαλοεργοδοσίας. 
Να μπουν μπροστά ώστε να μη χαθεί καμία θέση εργασίας, να μη γίνουν απολύσεις.

Για άλλη μια φορά θέλουμε να επισημάνουμε ότι το Δώρο Χριστουγέννων είναι κατάκτηση και δικαίωμα των εργαζομένων, το οποίο κυβέρνηση και εργοδοσία επιδιώκουν να το αφαιρέσουν. 
Η υπεράσπισή του είναι ζήτημα πρώτης γραμμής για τα ταξικά σωματεία τις δυνάμεις που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ.

Καλούμε τους εργαζόμενους που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την καταβολή του Δώρου Χριστουγέννων-απόλυση, να απευθυνθούν στα σωματεία τους και τα σωματεία που συσπειρώνονται  στό  ΠΑΜΕ, να καταγγείλουν, να διεκδικήσουν αποφασιστικά μαζί με τα σωματεία, το δικαίωμα τους στην εργασία. 

Τα εργατικά σωματεία που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ αλλά και το ΠΑΜΕ αυτοτελώς, δεν κλείνουν στις γιορτές, δε βάζουν λουκέτο, είναι παντός καιρού! 

Με την οργανωμένη αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε όλοι μας, δυναμώνοντας τα σωματεία σε κάθε κλάδο και χώρο δουλειάς, με πίστη στο δίκιο μας και ψηλά τις αξίες της συλλογικής δράσης και της αλληλεγγύης, ευχόμαστε στους εργαζόμενους καλές γιορτές με υγεία και δύναμη.

***Καλούμε τους εργαζόμενους να επικοινωνήσουν στα ΤΗΛ: 
«6973311648-6973609128-6987109198-6955118555»

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή