​Τα χωριά στηρίζονται στον Μικέλη Χατζηγάκη

Στο μεγαλύτερο «τρεχαντήρι» της Ν.Δ. έχει εξελιχθεί ο Μικέλης Χατζηγάκης που όχι μόνο περιόδευσε σε δεκάδες χωριά του Νομού Τρικάλων, αλλά ήλθε και σε ανθρώπινη επαφή με εκατοντάδες κατοίκους τους.

Με τον τεκμηριωμένο του λόγο, την επιστημονική του κατάρτιση και τις συγκεκριμένες του προτάσεις όχι μόνο προέβαλλε το πρόγραμμα της νέας κυβέρνησης, αλλά και ενέπνευσε στους συντοπίτες μας που στο πρόσωπό του διέκριναν την ελπίδα και το στήριγμά τους για την επόμενη μέρα των εκλογών.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι πολλοί από τους κατοίκους των ορεινών χωριών αναγνώρισαν -και θυμήθηκαν- το πόσο τους βοήθησε κάποτε ο πατέρας του, Σωτήρης Χατζηγάκης, στο να φτιαχτεί το οδικό τους δίκτυο με την απαιτούμενη εκταμίευση κονδυλίων.

Σήμερα ο Μικέλης Χατζηγάκης αναδεικνύεται στον πιο αξιόπιστο εκπρόσωπο της νέας γενιάς και του ίδιου του Κυριάκου Μητσοτάκη σε επίπεδο Νομού Τρικάλων, καθώς εκτός από την εργατικότητά του, έχει και την τεχνογνωσία για την υλοποίηση του κυβερνητικού προγράμματος.Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή