Τρίκαλα

«Αθλήσεια 2024» στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Τρικάλων

8 Nov 2024
«Αθλήσεια 2024» στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Τρικάλων

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά διεξάγονται στα Τρίκαλα οι αγώνες κολύμβησης «Αθλήσεια 2024», στις 16 και 17 Νοεμβρίου 2024

 Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά διεξάγονται στα Τρίκαλα οι αγώνες κολύμβησης «Αθλήσεια 2024», στις 16 και 17 Νοεμβρίου 2024 στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Τρικάλων.

Στους αγώνες θα παραβρεθούν ο αργυρός Ολυμπιονίκης στην Κολύμβηση Απόστολος Χρήστου, ο πρωταθλητής Ευρώπης Απόστολος Παπαστάμος και ο προπονητής τους Παναγιώτης Βελέντζας, οι οποίοι θα συνομιλήσουν με το κοινό και θα μπορούν να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Δικαίωμα συμμετοχής: 
Κατηγορία MINI: 8 & 9 ετών
Προαγωνιστικά: 10, 11, 12 ετών

Τους αγώνες διοργανώνει ο σύλλογος Ε.Α.Τ. – ΑΘΛΗΣΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, με τη στήριξη του Δήμου Τρικκαίων.

Pressroom
Author: Pressroom



Τελευταίες Ειδήσεις
Μπισκότα Βιολάντα
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.