Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Την Κυριακή στο Σύνταγμα η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ τραυμάτισε την Δημοκρατία της Ελλάδας

Ένα από τα παραμύθια που έλεγε προεκλογικά ο κ. Τσίπρας ήταν ότι θα καταργήσει τα χημικά με νόμο (δείτε το βίντεο στο διαδίκτυο για να τον ακούσετε με τα αυτιά σας). Το πόσο τηρεί αυτά που λέει, το γευτήκαμε την Κυριακή στο Σύνταγμα που έριξε τα περισσότερα χημικά που ρίχτηκαν ποτέ από το 1974. Δεν προλάβαινε το αυτοκίνητο να κουβαλάει τα χημικά που ρίχτηκαν σε εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες, αν και υπήρχαν και πολλά μικρά παιδιά και γέροντες. 

Αν και είμαι Χημικός δεν φανταζόμουνα πόσο πολύ καίνε τα μάτια και τι υπερβολική ασφυξία προκαλούν. Πολλά χημικά ήταν ληγμένα. Οι Χημικοί δεν μπορούμε να εγγυηθούμε πως θα συμπεριφερθεί ένα προϊόν, όταν έχει περάσει η ημερομηνία λήξης του. Δηλαδή με απλά λόγια, από θαύμα δεν είχαμε νεκρούς. Πιθανόν η κυβέρνηση επειδή είναι πολύ «δημοκρατική» να ήθελε να υπάρχουν και νεκροί, για να τρομοκρατηθούν οι Έλληνες και να μην ξανακάνουν συλλαλητήριο.

Ήμουν στο συλλαλητήριο μπροστά ακριβώς από τη Βουλή και άκουσα την Δευτέρα με έκπληξη τον κ. Βούτση, πρόεδρο της Βουλής, να δηλώνει ότι από 5 πλευρές επιχειρήθηκε έφοδος στη Βουλή. Φυσικά η αλήθεια είναι ότι οι μόνοι που επιχείρησαν οτιδήποτε ήταν μια χούφτα αλήτες κουκουλοφόροι, που είχαν και ελληνική σημαία στο χέρι, για να μας ξεγελάσουν ότι είναι Έλληνες, και ξύλα, σίδερα στο άλλο. 

Αυτοί η χούφτα αλήτες φυσικά δεν ήταν Έλληνες, γιατί οι Έλληνες ποτέ δεν φορούσαν κουκούλα, κουκούλα φορούσαν μόνο οι προδότες. Απλώς βρήκαν αφορμή απ’ αυτούς τους αλήτες, για να τραυματίσουν την Δημοκρατία της Ελλάδας, αυτοί που ορκίστηκαν  ότι θα την διαφυλάττουν.

Μέχρι τώρα από αυτά που έβλεπα στην τηλεόραση, ήξερα ότι όταν τα ΜΑΤ συγκρούονται με διάφορες ομάδες, είναι μακριά απ’ αυτές, δέχονται επίθεση με μολότωφ, πέτρες, ξύλα, και ξαφνικά μπορεί να κάνουν επίθεση και να συλλάβουν μερικούς και παρόμοια. 
Στα σκαλιά της Βουλής ήταν αρκετοί άνδρες των ΜΑΤ και μια χούφτα αλήτες, φορώντας αντιασφυξιογόνες μάσκες, για αρκετή ώρα τους χτυπούσαν από απόσταση 1 μέτρο με ξύλα, σίδερα, κι αυτοί απλώς τους κοιτούσαν. Γιατί δεν τους συνέλαβαν απ’ ευθείας να τους βάλουν χειροπέδες και να τους κλείσουν μέσα σε μια κλούβα ; Δηλαδή εμείς αν πάρουμε ξύλα και χτυπάμε τους άνδρες των ΜΑΤ, δεν θα μας συλλάβουν ;

Μετά αυτή η χούφτα αλήτες πετούσαν και μολότωφ, τα ΜΑΤ πετούσαν χημικά στην αρχή  δίπλα τους και μετά πετούσαν χημικά σε όλες τις εκατοντάδες χιλιάδες των Ελλήνων που συμμετείχαν ειρηνικά στο συλλαλητήριο. Ακόμα και την ώρα που ακουγόταν ο εθνικός ύμνος πετούσαν χημικά. Τι σχέση έχει αυτή η αντιμετώπιση του ελληνικού λαού με την δημοκρατική Ελλάδα, τη χώρα που ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ η Δημοκρατία ;  

Αν έχουμε την απορία γιατί πήγαν αυτοί οι αλήτες στο συλλαλητήριο, νομίζω ότι το πιθανότερο είναι ήταν προσχεδιασμένο από κάποιους, για να διαλύσουν το συλλαλητήριο, δηλαδή ήταν απλώς μια «προβοκάτσια». Γι’ αυτό και δεν τους συνέλαβαν αμέσως, και το ήξεραν αυτό οι αλήτες, γι’ αυτό είχαν τόση άνεση. Αφού κάποιοι τέτοιοι κουκουλοφόροι με ρόπαλα περνούσαν μπροστά από διμοιρίες των ΜΑΤ κι αυτοί απλώς τους κοιτούσαν. Τι νόμισαν οι άνδρες των ΜΑΤ, ότι πήγαιναν να πουν τα κάλαντα ;

Λέμε στη Φυσική ότι το σκοτάδι δεν υπάρχει, το φως είναι αυτό που υπάρχει, σκοτάδι λέμε την έλλειψη του φωτός. Ποιος ασχολείται με τα σκοτάδια, με τους Εφιάλτες, τους δοσίλογους της Κατοχής, τους προδότες ; Με το φως ασχολούμαστε, με τους ήρωες, τον Λεωνίδα, τον Κολοκοτρώνη, τον Παύλο Μελά. Οι άλλοι απλώς δεν υπάρχουν.

Λέει ο κ. Βούτσης ότι από 5 πλευρές επιχειρήσαμε οι Έλληνες να μπούμε μέσα στη Βουλή. Για ποιο λόγο; Για να κυνηγήσουμε τους βουλευτές που, όπως και το σκοτάδι, δεν υπάρχουν ;

Του Χαράλαμπου Παπαδόπουλου

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή