Τα νέα της πόλης

​Χρήστος Γούλας: Έχουμε την πόλη των Τρικάλων καλύτερα στολισμένη από κάθε άλλη φορά

26 Dec 2017
​Χρήστος Γούλας: Έχουμε την πόλη των Τρικάλων καλύτερα στολισμένη από κάθε άλλη φορά

Βέβαιος ο Αντιδήμαρχος και για την ασφάλεια των παιχνιδιών του «Μύλου των Ξωτικών».

Βέβαιος ο Αντιδήμαρχος και για την ασφάλεια των παιχνιδιών του «Μύλου των Ξωτικών».

Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr ο Αντιδήμαρχος Τρικκαίων Χρήστος Γούλας, δήλωσε στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρικάλων (δημόσια και επίσημα), ότι η πόλη των Τρικάλων «είναι καλύτερα στολισμένη από κάθε άλλη φορά» και για να ενισχύσει την άποψη αυτή, έφερε ως παράδειγμα εμπορικούς δρόμους της πόλης όπως την Γαριβάλδη, την Βύρωνος και την Ιουλιέττας Αδάμ, λέγοντας «στολίστηκαν για πρώτη φορά μετά την πρωτοβουλία που πήραν  οι καταστηματάρχες και τους βοηθήσαμε».

Όσον αφορά την ασφάλεια στις χρήσεις του «Μύλου των Ξωτικών», ήταν κατηγορηματικός. «Ελέγχθηκε σχολαστικά η ασφάλεια».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Δημήτρης Βασταρούχας, λέγοντας πως «έχουμε πεντακάθαρο το κέντρο της πόλης και την Ασκληπιού και ότι μπορούμε κάνουμε για τον στολισμό της πόλης τηρουμένων των αναλογιών σε …χρήματα και προσωπικό».


«Εξέλιξη»: Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο εξειδικευμένο φροντιστήριο Βιολογίας στα Τρίκαλα

Τα νέα της πόλης

«Εξέλιξη»: Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο εξειδικευμένο φροντιστήριο Βιολογίας στα Τρίκαλα

Το φροντιστήριο Βιολογίας «Εξέλιξη» στα Τρίκαλα ξεκινά εγγραφές για τη θερινή προετοιμασία της νέας χρονιάς. Εξειδίκευση, ολιγομελή τμήματα και σταθερές επιτυχίες στις Πανελλαδικές.

Read More

Ζήσε τη επόμενη περιπέτειά σου ... στον Παρνασσό!
Ακουστικά βαρηκοΐας Βάγια Κουκουράβα


Κηδεία Ευαγγελής Ζάχου την Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου στα Τρίκαλα

Η Ευαγγελή Ζάχου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 91 ετών. Η κηδεία της θα τελεστεί τη Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου…

Read More


Αναμενόμενη ήττα για τις γυναίκες του ΑΟ Τρίκαλα 2011 – 8-0 από την ΑΕΚ στην πρεμιέρα

Ο ΑΟ Τρίκαλα 2011 ηττήθηκε 8-0 από την ΑΕΚ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος γυναικών 2025-26, σε ματς που έδειξε τη…

Read More


Θεοδοσιάδης: «Πρέπει να μάθουμε να λειτουργούμε υπό την πίεση του πρωταθλητισμού»

Ο Νίκος Θεοδοσιάδης μίλησε μετά την ισοπαλία 1-1 ΑΟ Τρίκαλα – Ελασσόνα για πίεση πρωταθλητισμού, τραυματισμό Κατσαμάγκα και στόχο βαθμών.

Read More


Γ’ Εθνική: Λαμία και Λευκίμμη στο απόλυτο – Αποτελέσματα και βαθμολογία

Λαμία και Λευκίμμη συνεχίζουν με δύο νίκες σε ισάριθμα ματς στη Γ’ Εθνική. Όλα τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και η…

Read More


Γ’ Εθνική: ΑΟ Τρίκαλα – Ελασσόνα 1-1, κατώτερος των περιστάσεων ο ΑΟΤ

Ισοπαλία 1-1 για τον ΑΟ Τρίκαλα με την Ελασσόνα στη Γ’ Εθνική. Προβλημάτισε η εικόνα του ΑΟΤ στην πρεμιέρα και…

Read More


Ο Θανασάκης-τσολιάς ξεσήκωσε το Τρικαλινό Παζάρι – Λαχειοπώλης και χορευτής σε ένα μοναδικό στιγμιότυπο

Μοναδικό στιγμιότυπο στο Τρικαλινό Παζάρι 2025: ο λαχειοπώλης Θανασάκης-τσολιάς χορεύει με κέφι ενώ τραγουδά ο Μπάμπης Αντωνίου, ξεσηκώνοντας το κοινό.

Read More

Load More

Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.