ΚοινωνικάΠρωτοσέλιδα

Αύριο το τελευταίο αντίο στον 26χρονο Γιώργο Τσιγάρα

2 Aug 2024
Αύριο το τελευταίο αντίο στον 26χρονο Γιώργο Τσιγάρα

Αύριο, Σάββατο 3 Αυγούστου, συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετήσουν τον Γιώργο Τσιγάρα, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή ενώ εργαζόταν σε ταβέρνα

Αύριο, Σάββατο 3 Αυγούστου, συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετήσουν τον Γιώργο Τσιγάρα, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή ενώ εργαζόταν σε ταβέρνα στα Τρίκαλα.

Ο Γιώργος Τσιγάρας, που έχασε τη ζωή του αιφνιδίως σε ηλικία μόλις 26 ετών, αφήνει πίσω του τη σύζυγό του, Αντωνία Κρακούλη, και την κόρη τους, Ανδριάνα. Θρηνούν επίσης οι γονείς του, Παναγιώτης και Ευαγγελία Τσιγάρα, και Γεώργιος και Αικατερίνη Κρακούλη, καθώς και τα αδέλφια του, Ανδρέας, Χρήστος, Άγγελος, Ειρήνη και Άγγελος.

Ο άτυχος νέος ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός μικρού κοριτσιού.

Η κηδεία θα τελεστεί στις 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στο Βαλτινό Τρικάλων, το χωριό και τόπο διαμονής του. Η σορός θα μεταφερθεί στον Ιερό Ναό στις 10:30 το πρωί.

Trikalanews
Author: Trikalanews



Τελευταίες Ειδήσεις
Μπισκότα Βιολάντα
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.