Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών η Αγγελική Βασ. Πελίγκου, το γένος Βενδίστα, σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένεια και στους οικείους της.
Η εκλιπούσα υπήρξε μητέρα, γιαγιά, αδελφή και θεία, αφήνοντας πίσω της αγαπημένα πρόσωπα και μια διακριτική παρουσία στην τοπική κοινωνία των Τρικάλων.
Η κηδεία της θα τελεστεί τη Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2026 και ώρα 4:30 μ.μ., στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων. Η σορός θα μεταφερθεί στον Ιερό Ναό στις 4:00 μ.μ.
Την εκλιπούσα αποχαιρετούν τα παιδιά της Έφη Πελίγκου και Γιάννης Βαρδούλης, Λιάνα Πελίγκου και Δημήτριος Μπλαντής, τα εγγόνια, τα αδέλφια, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς.
Παράκληση της οικογένειας, αντί στεφάνων, τα χρήματα να δοθούν στον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα».
Την τελετή επιμελείται το γραφείο τελετών «Παναγιώτου».


