Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ: Συγκέντρωση Ετεροδημοτών Αθήνας

Θερμής υποδοχής τυχαίνει ο υποψήφιος Βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ. Ηλίας Βλαχογιάννης, από τους κατοίκους των περιοχών που επισκέπτεται καθημερινά, όπως άλλωστε έκανε όλα τα προηγούμενα χρόνια και ως Νομάρχης και ως Βουλευτής συνεχίζοντας τη  σχέση εμπιστοσύνης που έχει αποκτηθεί με τους πολίτες του Νομού.

Στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας, ο κ. Βλαχογιάννης επισκέπτεται καταστήματα, συνομιλεί με επαγγελματίες και πολίτες ακούγοντας με προσοχή τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά. Ο κ.Βλαχογιάννης από την θητεία του στο Νομαρχιακό θώκο επί 8 χρόνια, αλλά και ως Βουλευτής γνωρίζει τα προβλήματα του Νομού καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον και αν μη τι άλλο προώθησε με ομιλίες, ερωτήσεις και επερωτήσεις στη Βουλή, θέματα που απασχολούν καθημερινά τους πολίτες.

Το κλίμα που συναντά ο κ. Βλαχογιάννης κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό για τον ίδιο, αναγνωρίζοντας με αυτό τον τρόπο οι πολίτες, την προσπάθεια που έχει κάνει ο Βουλευτής όλα τα προηγούμενα χρόνια για το Νομό Τρικάλων, διεκδικώντας συνεχώς, μη διστάζοντας μάλιστα να συγκρουστεί για τα συμφέροντα του Νομού και των πολιτών

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή