Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Βόλος: Άμεση εξιχνίαση 2 ληστειών με δράστη Αλβανό «γνώριμο» των Αρχών

Εξιχνιάστηκαν άμεσα ύστερα από έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, 2 ληστείες που διαπράχθηκαν σήμερα  το πρωί και προχθές το μεσημέρι στην πόλη του Βόλου.

Ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη, από Αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, 36χρονος Αλβανός ως δράστης των ληστειών.

Στην πρώτη περίπτωση, σήμερα το πρωί, ο 36χρονος, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του και με την απειλή μαχαιριού, εξανάγκασε 53χρονο ιδιοκτήτη περιπτέρου, να του παραδώσει πορτοφόλι που περιείχε το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ, διάφορα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα και διέφυγε πεζός.

Η κινητοποίηση των Αστυνομικών ήταν άμεση, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό και την σύλληψη του δράστη.

Στην κατοχή του, βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 240 ευρώ, μέρος του αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού, το οποίο αποδόθηκε στον νόμιμο δικαιούχο του. Επιπλέον, βρέθηκαν κοντά στο σημείο όπου διαπράχθηκε η ληστεία και κατασχέθηκαν, μπουφάν, κουκούλα, ζευγάρι γάντια και μαχαίρι.

Παράλληλα, από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας εξακριβώθηκε ότι προχθές το μεσημέρι, ο 36χρονος ακινητοποίησε 39χρονη πεζή με την χρήση σωματικής βίας και απειλές για τη ζωή της και της αφαίρεσε από το λαιμό, χρυσή αλυσίδα.   

Ο δράστης έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Αστυνομικές Αρχές για παραβάσεις του Νόμου περί ναρκωτικών.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή