Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Χορός και ευχές από τον Δασικό Συνεταιρισμό Αθαμανίας – Πύρρας

Μια όμορφη βραδιά με διασκέδαση και την ευκαιρία να ανταμώσουν κοντοχωριανοί και φίλοι, είχαν την ευκαιρία να ζήσουν όσοι παραβρέθηκαν στον χορό του Δασικού Συνεταιρισμού Αθαμανίας – Πύρρας.

Η όμορφη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο κοσμικό κέντρο «Νικόλας» στην Αγία Κυριακή, με τον πρόεδρο Ηλία Πολύμερο και τον αντιπρόεδρο Αποστόλη Γιώτα να καλωσορίζουν τον κόσμο και να εύχονται μια νέα γεμάτη δημιουργικότητα και υγεία, χρονιά.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο υπουργός Κώστας Σκρέκας, ο οποίος αφού έδωσε τις καθιερωμένες ευχές του, εξήρε την δουλειά τόσο του Δασικού Συνεταιρισμού Αθαμανίας – Πύρρας, αλλά και όλων των τοπικών Συνεταιρισμών, οι οποίοι μάλιστα στα αντιπλυμμυρικά της Εύβοιας παρουσίασαν σημαντικό έργο.

Την ίδια ώρα αναφέρθηκε σε όλες τις ενέργειες που έχει κάνει ο ίδιος, προκειμένου να αλλάξουν οι κανονισμοί λειτουργείας των Συνεταιρισμών και να διευκολυνθεί το έργο τους.

Από την πλευρά τους, ο δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας, ο αντιδήμαρχος Κώστας Ούτρας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Σωτήρης Αγγέλης και Μαρίνα Πανάγου, αφού χαρακτήρισαν τον ΔΑΣ Αθαμανίας – Πύρρας έναν από τους πιο οργανωμένους Συνεταιρισμούς, διαβεβαίωσαν πως θα συνεχίσουν να βρίσκονται στο πλευρό τους.

Φυσικά, μετά την καθιερωμένη κοπή πίτας ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι με τη ζωντανή ορχήστρα μουσιών να ταξιδεύει τους παραβρισκόμενους στα ηχοχρώματα των χωριών της Πίνδου και των βουνών μας.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή