Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Χρήστος Σταμόπουλος: Δεν είναι πρωταπριλιάτικα ψέματα (ούτε συμβαίνουν σ’ άλλη χώρα)!!

Του Χρήστου Σταμόπουλου, δικηγόρου

Την 8/11/2019 η ΔΕΗ μου έκοψε το ρεύμα στο Γραφείο μου για 21,13 ΕΥΡΩ!

Προφανώς πρόκειται για πανελλήνιο ρεκόρ. Τόση η εκδικητικότητα για τους αγώνες μας για επανασυνδέσεις του κομμένου ρεύματος σε φτωχούς και ανήμπορους.

Λίγες μέρες αργότερα ο Δήμαρχος Παπαστεργίου μου έκοψε το νερό στο σπίτι για οφειλή 65 ΕΥΡΩ! Λίγους μήνες αργότερα ο ίδιος έγινε και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ (δηλαδή όλων των Δημάρχων!)

«Γνωστός άγνωστος» παράγων του Νομού (υφιστάμενος την κριτική μου για τα έργα και τις πράξεις του) με ανώνυμη καταγγελία του στον Εισαγγελέα με καταγγέλλει πως από «ηγούμενος και νομικός σύμβουλος» του πανελλαδικού κινήματος «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» τα ληστρικά διόδια «τελευταία» διαπρέπω ως δικηγόρος του «ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΖΟΜΑΙ», επικαλούμενος προσχηματικές δικαιολογίες για ν’ αναβάλλονται οι δίκες!!

Προ ετών μπλόκο μυστικών αστυνομικών, που περικύκλωσε τα γύρω τετράγωνα, με συνέλαβε αιφνιδιαστικά, εμένα ένα λειτουργό της Δικαιοσύνης, στην είσοδο του Ναού της Θέμιδας! ως «μέλος εγκληματικής οργάνωσης διαφθοράς», δηλαδή ότι ήμουν ο ίδιος «διεφθαρμένος» ή «διέφθειρα άλλους αθώους πολίτες»!

Ούτε ο φιλόσοφος Σωκράτης με τους κατηγόρους του Άνυτο, Μέλητο και Λύκονα να ήμουνα! Μάλιστα το ιλαρό αυτό επεισόδιο δεν έλαβε χώρα επί δεξιάς αστυνομοκρατίας και «μηδενικής ανοχής» των Χρυσοχουντίδη και Κυριάκου, αλλά με διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ!!

Τώρα μάλιστα απειλούμαι απ’ την Τροχαία (δεν λέω ότι φταίει η Τροχαία) ότι θα διωχθώ για απείθεια (άρθρο 169 του Ποινικού Κώδικα), αν δεν παραδώσω δίπλωμα οδήγησης, άδεια κυκλοφορίας και πινακίδες για 20ήμερο, γιατί πριν από … τρία χρόνια δεν πλήρωσα τα ληστρικά διόδια στην Πελοπόννησο!

Ενώ είναι γνωστό πως έχει τεκμηριωθεί νομικά, συνταγματικά και ηθικά πως δεν μπορεί να παρεμποδίζεται η ελεύθερη κυκλοφορία στους ελληνικούς δρόμους των πολιτών και να τιμωρούνται, επειδή αρνούνται να πληρώσουν τα υπέρογκα και διάσπαρτα εδώ κι εκεί αντισυνταγματικά διόδια των εργολάβων και πολυεθνικών που λυμαίνονται τους εθνικούς μας δρόμους, α λα μυθικών ληστών που τους ξέκανε απ’ τους αρχαίους δρόμους ο ήρωας Θησέας.

Το παρήγορο είναι ότι όλο και πληθαίνουν οι συν Έλληνες που διερωτώνται «ΜΑ, ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΟΣΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΙΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ»;

Υ.Γ. Τέλος, αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως πρώην καποδιστριακός Δήμαρχος, καταδικασθείς αμετάκλητα να μου καταβάλει περίπου 7.000 ΕΥΡΩ με τους τόκους, για προσβολή της προσωπικότητάς μου, αρνείται να πληρώσει αυτά τα χρήματα, ενώ γνωρίζει πως μετά την αφαίρεση των εξόδων της δίκης τα υπόλοιπα τα έχω τάξει με δημόσια δήλωσή μου ως δωρεά στον Δήμο, στον οποίο «θήτευσε» ο ίδιος Δήμαρχος.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή