Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Φυλακών Τρικάλων

Σε ένα πολύ ιδιαίτερο κλίμα και μια ατμόσφαιρα χαρμολύπης πραγματοποιήθηκε η  χριστουγεννιάτικη γιορτή του 2ου ΣΔΕ Τρικάλων, μέσα στο σχολείο του καταστήματος κράτησης την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2109.

Μέσα σε μια όμορφα διακοσμημένη αίθουσα με εικαστικές δημιουργίες των μαθητών (ψηφιδωτά, κάρτες, στολίδια κ.α.) οι καλεσμένοι της γιορτής τίμησαν με την παρουσία τους και παρακολούθησαν τις δράσεις: Παραδοσιακά κάλαντα από χορωδία κρατουμένων μαθητών, τραγούδια από τις ιδιαίτερες πατρίδες τουςκαι από το σύγχρονο ελληνικό ρεπερτόριο και μια μικρή, ιδιαίτερη θεατρική παράσταση «Ο Άγιος Βασίλης στις φυλακές Τρικάλων», γεμάτη γέλιο, χιούμορ, αυτοσαρκασμό αλλά και συγκίνηση.

Στους καλεσμένους μοιράστηκαν τα χειροποίητα δώρα που είχαν φτιάξει οι εκπαιδευόμενοι με τη βοήθεια του τμήματος Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων του ΔΙΕΚ Τρικάλων και στο τέλος προσφέρθηκαν αλμυρά και γλυκά εδέσματα.

Η Αναπληρώτρια Δ/ντρια και οι εκπαιδευτικοί του 2ου ΣΔΕ ευχαριστούμε θερμά για τις απλόχερες και ευγενικές χορηγίες τους παρακάτω: Το S/M ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣA.E., τη μπισκοτοβιομηχανία ΒΙΟΛΑΝΤΑ, το ζαχαροπλαστείο ΓΙΑΝΝΗΣ και το αρτοποιείο ΣΤΑΧΙΕΝΙΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ.

Ευχαριστούμε επίσης για την πρωτοβουλία να στείλουν δώρα στους κρατουμένους μαθητές μας τους εξής: α)Τη Διευθύντρια κα Τσιοτινού, το Σύλλογο Διδασκόντων και τους μαθητές του 4ου Γυμνασίου Τρικάλων. β) Τη φιλόλογο κα Μπαλαμώτη και τους μαθητές του Γ1 Γυμνασίου του Μουσικού σχολείου Τρικάλων.

Τέλος ευχαριστούμε τη Διεύθυνση της Φυλακής για τη συνεχή στήριξη στις προσπάθειες μας.

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή