Αθλητικα

Δείπνησε στο Διαχρονικό ο ΑΟ Τρίκαλα

9 Dec 2022
Δείπνησε στο Διαχρονικό ο ΑΟ Τρίκαλα

Δείπνησαν στο Διαχρονικό οι κυανέρυθροι

Να ξεφύγουν από την ρουτίνα των προπονήσεων είχαν σήμερα οι αθλητές της ομάδας μπάσκετ του ΑΟ Τρίκαλα καθώς η διοίκηση τους έκανε το τραπέζι. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Την φροντίδα της ταβέρνας Διαχρονικό και του Νίκου Ζαχαράκη απόλαυσε σήμερα η ομάδα μας καθώς η διοίκηση έκανε το τραπέζι στο προπονητικό staff και τους αθλητές μας.


Η βραδιά κύλησε όμορφα και με πολυ διάθεση ενώ η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του μπάσκετ.

TRIKALA NEWS
Author: TRIKALA NEWS



Δημοφιλη

Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.