Δενδροφυτεύσεις από τον Δήμο Καρδίτσας

1 Mar 2019 Καρδίτσα
Στην ενίσχυση και αναβάθμιση του πρασίνου σε πάρκα, πλατείες και άλλους κοινόχρηστους χώρους της Καρδίτσας προχωρά το Τμήμα  Συντήρησης Χώρων Πρασίνου του Δήμου Καρδίτσας, με τη φύτευση νέων δένδρων, θάμνων και εποχιακών φυτών- λουλουδιών.
 
Οι δενδροφυτεύσεις ξεκίνησαν ήδη από το άλσος του Παυσιλύπου, όπου κατά το φετινό χειμώνα υπήρξαν και απώλειες δένδρων, στο οποίο εργαζόμενοι της Υπηρεσίας φύτευσαν καστανιές και μουσμουλιές. Παράλληλα στην κεντρική πλατεία έγινε φύτευση ενός ελάτου ύψους 2,5 μ. περίπου. Οι φυτεύσεις θα συνεχιστούν με εντατικούς ρυθμούς τις επόμενες ημέρες.
 
Ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου κ. Τριαντ. Τίκας, που επιβλέπει τις εργασίες, δήλωσε σχετικά με την πρωτοβουλία: «Ως υπηρεσία Πρασίνου και παρά τις ελλείψεις που υπάρχουν σε προσωπικό, αλλά και μέσα, καταβάλλουμε καθημερινά μεγάλη προσπάθεια τόσο για τη συντήρηση του πρασίνου στην πόλη και σε όλες τις Κοινότητες, όσο και για την ενίσχυση και αναβάθμισή του πραγματοποιώντας συνεχείς φυτεύσεις νέων φυτών. Σ’ αυτή την προσπάθεια να ομορφύνουμε τους κοινόχρηστους χώρους της πόλης μας ζητάμε την συνεργασία και την βοήθεια των πολιτών, προκειμένου να προστατεύσουμε τα νέα φυτά από φθορές. Το πράσινο της πόλης είναι υπόθεση όλων μας.»
admins
Author: admins

Share:
Τραγωδία στην Πάτρα: Έχασε τη ζωή της έγκυος 38χρονη και το αγέννητο μωρό της

Τραγωδία στην Πάτρα: Έχασε τη ζωή της έγκυος 38χρονη και το αγέννητο μωρό της

Μία οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στην Πάτρα, όταν μια 38χρονη γυναίκα που ήταν έγκυος στον όγδοο μήνα υπέστη τρεις ανακοπές καρδιάς …
Πρόστιμα έως 500 ευρώ από την εφορία για εκπρόθεσμες δηλώσεις

Πρόστιμα έως 500 ευρώ από την εφορία για εκπρόθεσμες δηλώσεις

Οι φορολογούμενοι που δεν θα υποβάλουν τις δηλώσεις τους εγκαίρως απειλούνται με βαριά πρόστιμα και προσαυξήσεις …
Καταστροφές στο κοιμητήριο του Γριζάνου από την κακοκαιρία

Καταστροφές στο κοιμητήριο του Γριζάνου από την κακοκαιρία

Η σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή σήμερα, προκάλεσε σοβαρές ζημιές στο κοιμητήριο του Γριζάνου …