Δενδροφυτεύσεις από τον Δήμο Καρδίτσας

Στην ενίσχυση και αναβάθμιση του πρασίνου σε πάρκα, πλατείες και άλλους κοινόχρηστους χώρους της Καρδίτσας προχωρά το Τμήμα  Συντήρησης Χώρων Πρασίνου του Δήμου Καρδίτσας, με τη φύτευση νέων δένδρων, θάμνων και εποχιακών φυτών- λουλουδιών.
 
Οι δενδροφυτεύσεις ξεκίνησαν ήδη από το άλσος του Παυσιλύπου, όπου κατά το φετινό χειμώνα υπήρξαν και απώλειες δένδρων, στο οποίο εργαζόμενοι της Υπηρεσίας φύτευσαν καστανιές και μουσμουλιές. Παράλληλα στην κεντρική πλατεία έγινε φύτευση ενός ελάτου ύψους 2,5 μ. περίπου. Οι φυτεύσεις θα συνεχιστούν με εντατικούς ρυθμούς τις επόμενες ημέρες.
 
Ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου κ. Τριαντ. Τίκας, που επιβλέπει τις εργασίες, δήλωσε σχετικά με την πρωτοβουλία: «Ως υπηρεσία Πρασίνου και παρά τις ελλείψεις που υπάρχουν σε προσωπικό, αλλά και μέσα, καταβάλλουμε καθημερινά μεγάλη προσπάθεια τόσο για τη συντήρηση του πρασίνου στην πόλη και σε όλες τις Κοινότητες, όσο και για την ενίσχυση και αναβάθμισή του πραγματοποιώντας συνεχείς φυτεύσεις νέων φυτών. Σ’ αυτή την προσπάθεια να ομορφύνουμε τους κοινόχρηστους χώρους της πόλης μας ζητάμε την συνεργασία και την βοήθεια των πολιτών, προκειμένου να προστατεύσουμε τα νέα φυτά από φθορές. Το πράσινο της πόλης είναι υπόθεση όλων μας.»


Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή