Τα νέα της πόληςΠρωτοσέλιδα

ΔΕΥΑΤ: Προβληματισμός και ευχαριστώ για την αλληλεγγύη από τον πρόεδρο Άκη Αναστασίου

Μαζί με την αντιδήμαρχο Οικονομικών Σοφία Αλεστά συμμετείχαν στην κρίσιμη συνέλευση της ΕΔΕΥΑ

14 Dec 2023

Μαζί με την αντιδήμαρχο Οικονομικών Σοφία Αλεστά συμμετείχαν στην κρίσιμη συνέλευση της ΕΔΕΥΑ για τις συγχωνεύσεις των δημοτικών επιχειρήσεων

Σε κλίμα προβληματισμού και με τη συμμετοχή εκπροσώπων των ΔΕΥΑ όλης της χώρας πραγματοποιήθηκε σήμερα η έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ένωσης Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης-Αποχέτευσης (ΕΔΕΥΑ).

Από τον Δήμο Τρικκαίων συμμετείχαν ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΤ Άκης Αναστασίου και η αντιδήμαρχος Οικονομικών Σοφία Αλεστά.

Όπως καταγράφει το ρεπορτάζ του Trikalanews.gr, πέρα από τις αντιδράσεις για το νομοσχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΤ Άκης Αναστασίου, είχε την ευκαιρία να ευχαριστήσει από κοντά τόσο τον δήμαρχο Χανίων όσο και τον πρόεδρο της αντίστοιχης δημοτικής επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης για την υλική τους προσφορά κατά τη διάρκεια των καταστροφικών πλημμυρών.

Η εν λόγω στήριξη, μπροστά στις σχεδιαζόμενες συγχωνεύσεις τις οποίες πολλοί χαρακτηρίζουν ως καταργήσεις των κατά τόπους ΔΕΥΑ, κρίνεται ακόμη πιο σημαντική.

406556042 329286826619665 742326184789902396 n 1

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

Διαβάστε τις Ειδήσεις σήμερα και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα.
Ακολουθήστε το trikalanews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε επίσης

Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.