Τα νέα της πόλης

Διακοπή νερού στα Τρίκαλα την Παρασκευή λόγω έργων στη Β. Ουγκώ

10 Apr 2025

Προγραμματισμένες εργασίες σύνδεσης του νέου δικτύου ύδρευσης από τη ΔΕΥΑΤ

Η ΔΕΥΑ Τρικάλων ανακοίνωσε ότι αύριο, Παρασκευή 11 Απριλίου 2025, θα προχωρήσει σε προγραμματισμένες εργασίες σύνδεσης του νέου δικτύου ύδρευσης επί της οδού Βίκτωρος Ουγκώ.

Για τον λόγο αυτό, θα σημειωθεί διακοπή υδροδότησης μεταξύ 09:30 και 14:30 στο οικοδομικό τετράγωνο που περικλείεται από τις οδούς Καποδιστρίου, Ασκληπιού και Β. Ουγκώ, καθώς και στην αριστερή πλευρά της οδού Καποδιστρίου, στο τμήμα της από τη Συγγρού έως τη Β. Ουγκώ.

Η ΔΕΥΑΤ συνιστά στους κατοίκους των περιοχών αυτών να προνοήσουν για την αποθήκευση νερού ώστε να καλύψουν βασικές τους ανάγκες κατά τη διάρκεια της διακοπής.

Η επιχείρηση ζητά την κατανόηση των πολιτών για την προσωρινή ταλαιπωρία και ευχαριστεί εκ των προτέρων για τη συνεργασία τους.

Pressroom
Author: Pressroom

ΣΥΡΙΖΑ στα έργα Αχελώου: Πολιτική παρουσία χωρίς πρόταση και απήχηση

ΣΥΡΙΖΑ στα έργα Αχελώου: Πολιτική παρουσία χωρίς πρόταση και απήχηση

Επίσκεψη βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στα εγκαταλειμμένα έργα του Αχελώου, χωρίς συγκεκριμένο σχέδιο ή θεσμική πρωτοβουλία …
Εθελοντική αιμοδοσία του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων

Εθελοντική αιμοδοσία του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων

Ο Σύλλογος Δρομέων Τρικάλων ενισχύει την Τράπεζα Αίματος με νέα αιμοδοσία στο Νοσοκομείο Τρικάλων …
Στο Δικαστήριο της ΕΕ το Ευρωκοινοβούλιο για το πρόγραμμα SAFE – Καταγγέλλει παραγκωνισμό του από Επιτροπή και Συμβούλιο

Στο Δικαστήριο της ΕΕ το Ευρωκοινοβούλιο για το πρόγραμμα SAFE – Καταγγέλλει παραγκωνισμό του από Επιτροπή και Συμβούλιο

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο προσφεύγει στο ΔΕΕ για την παράκαμψή του από το σχέδιο ευρωπαϊκής άμυνας ύψους 150 δισ …
Καρδίτσα: Συνελήφθη άνδρας με 25 δενδρύλλια κάνναβης σε οικία και θερμοκήπιο

Καρδίτσα: Συνελήφθη άνδρας με 25 δενδρύλλια κάνναβης σε οικία και θερμοκήπιο

Η Αστυνομία κατάσχεσε φυτά από θερμοκήπιο, γλάστρες και ζαρντινιέρα – Στον εισαγγελέα ο δράστης …
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.