Διανομή τροφίμων στους Δικαιούχους του ΚΕΑ στα πλαίσια του Προγράμματος ΤΕΒΑ

Ο Δήμος Φαρκαδόνας στο πλαίσιο εφαρμογής του προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας Απόρων (FEAD/TEBA), πρόκειται να πραγματοποιήσει νέα διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ.

Ωφελούμενοι του προγράμματος είναι οι δικαιούχοι του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος (ΕΕΕ)που έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να συμμετέχουν και στο ΤΕΒΑ.

Οι δικαιούχοι χρειάζεται να έχουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο , το ΑΜΚΑ και την αίτηση ένταξής τους στο πρόγραμμα « Ελάχιστο Εγγυημένου Εισοδήματος » και σακούλες.

Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος αδυνατεί να προσέλθει τη μέρα διανομής, τα τρόφιμα μπορεί να παραλάβει μέλος της οικογένειας του που συμπεριλαμβάνεται στην αίτηση , με το δικό του ΑΜΚΑ , την αίτηση και την ταυτότητά του.

Σε διαφορετική περίπτωση (άλλο συγγενικό ή φιλικό πρόσωπο), απαιτείται εξουσιοδότηση με το γνήσιο της υπογραφής του ωφελούμενου. Για την προστασία από τον COVID- 19 τα άτομα θα προσέρχονται ανά ομάδες μοιρασμένες ισόποσα στις 3 μέρες.

Η διανομή πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο δημοτικό σχολείο Παναγίτσας τις παρακάτω ημερομηνίες και ώρες:

Τετάρτη 14/04/2021 από 8:30 π.μ. εώς 13:30 μ.μ.
Πέμπτη 15/04/2021 από 8:30 π.μ. έως 13:30 μ.μ.
Παρασκευή 16/04/2021 από 8:30 π.μ. έως 13:30 μ.μ.

Τα προϊόντα που θα δοθούν είναι: κρέας βόειο, χοιρινό και κοτόπουλο. Ακόμη γάλα εβαπορέ, ελαιόλαδο, ζυμαρικά, μέλι, ρύζι ,φακές, φασόλια και φέτα.

Για πληροφορίες στο τηλέφωνο :2433350052-56©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή