Δικηγόρος καταγγέλλει Παπαστεργίου για διακοπές νερού λόγω μικροοφειλών

Γνωστός δικηγόρος καταγγέλλει την δημοτική αρχή για διακοπές νερού για μικροοφειλές, καθώς και για ληστρικό χαράτσι για την επανασύνδεση. Ο κ. Χρήστος Σταμόπουλος κάνει λόγο για πανελλήνια πρωτιά, από την πλευρά του Δημάρχου Τρικκαίων, Δημήτρη Παπαστεργίου, η οποία και ενέπνευσε τον πρώην Δήμαρχο Φαρκαδόνας, ο οποίος επίσης άφησε, μέσα στο κατακαλόκαιρο, κατοίκους της περιοχής χωρίς νερό για μικροποσά, τα οποία δεν μπορούσαν να πληρώσουν. Ακολουθεί ολόκληρη η καταγγελία του κ. Σταμόπουλου:
 
Ο Παπαστεργίου μου έκοψε το νερό για 65 ΕΥΡΩ!

   Η ΔΕΥΑΤ μου έκοψε το νερό στο σπίτι για οφειλή 65€! Στις διαμαρτυρίες μου για το απαράδεκτο της διακοπής κατακαλόκαιρο για ένα τέτοιο μικροποσό, οι αρμόδιες υπάλληλοι μου απάντησαν πως «δεν φταίμε εμείς, έχουμε εντολές άνωθεν»!

   Για την επανασύνδεση με υποχρέωσαν να πληρώσω από πάνω και χαράτσι 13 ΕΥΡΩ! Τουτέστι συν 20% επί της οφειλής!

   Αφού ο Δήμος εισέπραξε οφειλή και χαράτσι επανασύνδεσης (65+13), επαναπαύτηκαν. Χρειάστηκαν νέες δικές μου πρωτοβουλίες, για να επανασυνδεθεί το πληρωμένο νερό, μετά από 2-3 ώρες!

   Η δική μου περίπτωση δεν είναι η μοναδική. Αποτελούν καθημερινό φαινόμενο οι διακοπές νερού στα νοικοκυριά του Δήμου Τρικάλων. Και γίνονται για μικροποσά. Για οφειλές λίγων δεκάδων €! Πρόκειται, μάλλον, για πανελλήνια πρωτιά Παπαστεργίου(!), για την οποία αποφεύγει όμως να…αυτοδιαφημίζεται ο ίδιος.

  Μάλιστα, όπως μάθαμε απ’ τις επανειλημμένες δημοσιεύσεις και καταγγελίες, το αποκρουστικό αντιλαϊκό παράδειγμα του κ. Παπαστεργίου ενέπνευσε και τον απερχόμενο Δήμαρχο Φαρκαδόνας που κατακαλόκαιρο τα τελευταία χρόνια αφήνει χωρίς νερό πολλά σπίτια στα χωριά του Δήμου του.

   Αυτή μάλιστα τη στιγμή που γράφονται τούτες οι γραμμές, δεκάδες σπίτια στα Τρίκαλα έχουν κομμένο το νερό, γιατί δεν μπορούν να το πληρώσουν, ενώ εκατοντάδες ή και χιλιάδες Τρικαλινοί έμειναν για κάποιες μέρες χωρίς νερό στο σπίτι τους, μέχρι που βρήκαν χρήματα να το πληρώσουν! Αυτή η δραματική κατάσταση είναι πραγματικότητα και κανείς δεν δικαιούται να σιωπά!

    Οι απανωτές διακοπές νερού, ακόμα και για μικροποσά, συν τα ληστρικά πρόστιμα-χαράτσια που πλήττουν εξ ορισμού τους φτωχότερους Τρικαλινούς, καθώς και οι χιλιάδες κατασχέσεις, ακόμα και αναπηρικών επιδομάτων(!), στις οποίες προχώρησε τα τελευταία χρόνια ο Δήμος Τρικάλων είναι μόνο δύο απ’ τις περιπτώσεις που χαρακτηρίζουν διαχρονικά τη βάναυσα αντιλαϊκή πολιτική του πορφυρογέννητου Δημάρχου μας, που δοξάζεται διαφημιζόμενος       –Κύριος οίδε για ποιο λόγο!-  αλλά τυγχάνει μονίμως κρυπτόμενος απ’ τα προβλήματα του λαού!

   Τον «Δήμαρχο του 57%» (ας όψεται η προπαγάνδα του σταρ σύστεμ και η ανυπαρξία αντιπολίτευσης) μόλις τον βάλεις απέναντι στα πραγματικά προβλήματα του λαού και της πόλης, εύκολα πέφτει κάτω από τη βάση!Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή