Δήλωση του Ηλία Βλαχογιάννη για την κυβερνητική απαγόρευση εκδήλωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων

Η απαγόρευση από την Κυβέρνηση της εκδήλωσης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων στα Εξάρχεια,  μάλλον επιτείνει παρά επιλύει τα προβλήματα στην συγκεκριμένη περιοχή.

Η Κυβέρνηση πλέον αποδέχεται την ύπαρξη περιορισμένης κρατικής κυριαρχίας στα Εξάρχεια, όπου τον πρώτο λόγο έχουν οι αντιεξουσιαστές και οι «μπαχαλάκηδες». Είτε από υπερβολικά φοβικά σύνδρομα, είτε από «εκλεκτικές ιδεολογικές συμπάθειες», το λάθος μήνυμα εστάλη και είχε συγκεκριμένους  αποδέκτες…

Η υποχώρηση της κρατικής εξουσίας, υπό το φόβο ή την απειλή δημιουργίας εκτρόπων, όχι από τους ειρηνικά συγκεντρωμένους αστυνομικούς, αλλά από αυτούς που θεωρούν «άβατο» την περιοχή, μόνο αρνητικά συναισθήματα δημιουργεί στους πολίτες. Αντί να κατηγορεί η κυβέρνηση κάθε φορά την αξιωματική αντιπολίτευση για ότι συμβαίνει στον τόπο, ας κυβερνήσει επιτέλους. Ας αναλάβει τις ευθύνες της, ας παραδεχθεί τα λάθη και τις παραλείψεις της. Ούτως ή άλλως, το πολιτικό της κεφάλαιο εξαντλήθηκε και ο πολιτικός της χρόνος, τελειώνει.

Το πέρασμα της «πρώτης φοράς Αριστεράς» από την διακυβέρνηση της χώρας, θα αποτελεί για πολλά χρόνια «παράδειγμα αποφυγής» και σημείο αρνητικής αναφοράς. Όλοι το βλέπουν εκτός από τους κυβερνώντες, που «γαντζωμένοι» στις καρέκλες τους, αρνούνται την επαφή με την πραγματικότητα.

Ηλίας Βλαχογιάννης
πρ. Νομάρχης και πρ. Βουλευτής Τρικάλων
Συντονιστής Τομέα Προστασίας του Πολίτη της Ν.Δ. Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή