Καρδίτσα

Δήμος Καρδίτσας: Ασφαλτοστρώσεις στην Τ.Κ. Αγίου Θεοδώρου

11 Oct 2017
Δήμος Καρδίτσας: Ασφαλτοστρώσεις στην Τ.Κ. Αγίου Θεοδώρου

Στην ασφαλτόστρωση δρόμων εντός του οικισμού του Αγίου Θεοδώρου προχώρησε η κατασκευάστρια εταιρεία

Στην ασφαλτόστρωση δρόμων εντός του οικισμού του Αγίου Θεοδώρου προχώρησε η κατασκευάστρια εταιρεία του αυτοκινητοδρόμου Κεντρικής Ελλάδας Ε65, ανταποκρινόμενη θετικά σε σχετικό αίτημα του Δήμου Καρδίτσας.

Οι συγκεκριμένες εργασίες έγιναν για την αποκατάσταση των φθορών που είχαν δημιουργηθεί από τη διέλευση βαριών οχημάτων της εταιρείας εντός του οικισμού.

Μηχανήματα του Δήμου Καρδίτσας απομάκρυναν τα ακατάλληλα υλικά με εκσκαφέα-φορτωτή και κατασκεύασαν την υποδομή για την ασφαλτόστρωση με κατάλληλο μηχάνημα γκρέιντερ. Έγινε διαμόρφωση της επιφάνειας του εδάφους διαστρώνοντας κατάλληλο επίλεκτο υλικό Ε4 και στη συνέχεια έγινε διάστρωση με θραυστό υλικό 3Α ως τελική στρώση.

Η κατασκευάστρια εταιρεία του αυτοκινητόδρομου κεντρική Ελλάδας Ε-65 έκανε τη διάστρωση της ασφάλτου ΑΣ 12,5 πάχους 4cm χρησιμοποιώντας Finisher και δονητικούς οδοστρωτήρες.

Συνολικά ασφαλτοστρώθηκαν δρόμοι μήκους 250m και πλάτους 6,0m.

 

admins
Author: admins



Τελευταίες Ειδήσεις
Μπισκότα Βιολάντα
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.