Καρδίτσα

Δήμος Καρδίτσας: Ματαίωση αθλητικής εκδήλωσης

10 Oct 2017
Δήμος Καρδίτσας: Ματαίωση αθλητικής εκδήλωσης

Έπειτα από την απόφαση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων να ματαιώσει την κοινωνική δράση που προγραμμάτιζε στις 22 Οκτωβρίου σε συνεργασία με τον Αστικό μη Κερδοσκοπικό Φορέα «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ»

Έπειτα από την απόφαση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων να ματαιώσει την  κοινωνική δράση που προγραμμάτιζε στις 22 Οκτωβρίου σε συνεργασία με τον Αστικό μη Κερδοσκοπικό Φορέα «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» στις πρωτεύουσες των νομών όλης της χώρας για την ενίσχυση των Κοινωνικών Παντοπωλείων, οι αγώνες δρόμου 5.000 και 10.000 μ. που είχε προγραμματίσει για τη συγκεκριμένη ημερομηνία ο Δήμος Καρδίτσας δεν θα πραγματοποιηθούν.

 

admins
Author: admins



Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.