Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δήμος Καρδίτσας: Χρηματοδότηση 500.000 ευρώ για τις «πληγές» της κακοκαιρίας

Τη διάθεση πίστωσης ύψους 500.000 € για την αντιμετώπιση των καταστροφών που προκλήθηκαν στο οδικό δίκτυο του Δήμου Καρδίτσας από τα έντονα καιρικά φαινόμενα που επικράτησαν στην περιοχή μας στις αρχές του έτους, εξασφάλισε η Δημοτική Αρχή.

Το σχετικό αίτημα είχε υποβάλει ο Δήμαρχος Καρδίτσας Φ.Αλεξάκος με επιστολή που έστειλε προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Σπίρτζη, στην οποία καταγράφονταν οι εκτεταμένες φθορές που προκλήθηκαν στο οδικό δίκτυο του Δήμου, από τις ακραίες καιρικές συνθήκες που επικράτησαν την περασμένη περίοδο και ζητούνταν έκτακτη χρηματοδότηση για την αποκατάστασή τους.

Με το υπ' αριθμ.Πρωτ. ΔΟΥ/4803/4.10.2017 έγγραφο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών/ Γενική Γραμματεία Υποδομών/ Γενική Διεύθυνση Συγκοινωνιακών Υποδομών/ Δ/νση Οδικών Υποδομών/Τμήμα Κατασκευών που υπογράφει ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών Γ. Δέδες εγκρίθηκε η διάθεση πίστωσης 500.000 ευρώ προς το Δήμο Καρδίτσας για την υλοποίηση του έργου «Αποκατάσταση οδικού δικτύου Δήμου Καρδίτσας και αντιμετώπιση επικινδυνοτήτων λόγω καθιζήσεων και κατολισθήσεων».
 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή