Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δυναμική νίκης του Θανάση Λιούτα από Οιχαλία και από χωριά του Δήμου Φαρκαδόνας

Τους Γεωργανάδες, τον Κλοκοτό, το Πετρωτό και την Οιχαλία, επισκέφθηκε ο Θανάσης Λιούτας και για ακόμη μια φορά είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους κατοίκους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Μεγάλη βαρύτητα στις συζητήσεις δόθηκε στην ανάγκη της ταυτόχρονης ανάπτυξης όλων των κλάδων, οι οποίοι σχετίζονται με τον πρωτογενή τομέα.

Η ενίσχυση της ελληνικής παραγωγής θα είναι στόχος ύψιστης σημασίας της επόμενης κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, τόνισε ο Θανάσης Λιούτας, ο οποίος επιπλέον υπογράμμισε την ανάγκη για τη διαμόρφωση μιας δυνατής αγοράς προϊόντων υγείας στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, ο κ. Λιούτας τόνισε ότι, με δεδομένο ότι στην ελληνική ύπαιθρο υπάρχουν χιλιάδες βότανα, τα οποία αποτελούν τροφή για τα ζώα, αυτό οδηγεί στην παραγωγή προϊόντων πάρα πολύ υψηλής διατροφικής αξίας.

Ο Θανάσης Λιούτας υπογράμμισε ότι, «έχουμε όλες τις προϋποθέσεις για να δημιουργήσουμε μια μεγάλη, δυναμική αγορά, με έντονο εξαγωγικό προσανατολισμό. Αυτό θα αποφέρει πολλά οφέλη σε όλη την αγορά, δεν μπορούμε άλλο να παραβλέπουμε όσα μπορούν να μας πάνε μπροστά».
 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή