Δυναμική παρουσία στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Τραμπολίνου από τον «ΑΧΙΛΛΕΥΣ» Τρικάλων

Εξαιρετική εκτέλεση των προγραμμάτων τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τραμπολίνου ηλικιών 2017 έκανανη Άννα-Μαρία Ρομπιέ και Μαρία Κοντούλη, αθλήτριες του Συλλόγου ΑΧΙΛΛΕΥΣ Τρικάλων. 
Οι αθλήτριες του επέστρεψαν την Δευτέρα 20 Νοεμβρίου ύστερα από την παραμονή επτά ημερών στην Σόφια της Βουλγαρίας από τις 13-20 Νοεμβρίου. Η Άννα-Μαρία Ρομπιέ εκτέλεσε τα προγράμματα με την καλύτερη δυνατή εκτέλεση και έδειξε το υψηλό επίπεδο της τεχνικής και δυσκολίας που κατέχει.

Η Καρδιτσιώτισσα Μαρία Κοντούλη παρ’ όλο τον μικροτραυματισμό της κατά τις ημέρες της προπόνησης, κατόρθωσε με υπερπροσπάθεια να αγωνισθεί και να πραγματοποιήσει τελικά ένα πρόγραμμα χαμηλότερης δυσκολίας.Ο προπονητής τους και αρχηγός της Ελληνικής αποστολής Βασίλης Μέλλος που ήταν παρών σ΄ αυτή τους την προσπάθεια, μας δήλωσε ότι οι εμπειρίες και οι προσδοκίες των αθλητριών αυξήθηκαν και ο πήχης για τους επόμενους αγώνες ανέβηκε και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν.

Ο ΑΧΙΛΛΕΥΣ Τρικάλων σ΄ αυτή την προσπάθεια των αθλητριών τους είχε την έμπρακτη στήριξη των χορηγών τους και τους ευχαριστεί.
ΑΧΙΛΛΕΥΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ


Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή