Κοινωνικά

Έφυγε από τη ζωή η Ελένη Καλόγηρου σε ηλικία 94 ετών

18 Apr 2025
Έφυγε από τη ζωή η Ελένη Καλόγηρου σε ηλικία 94 ετών

Σε ηλικία 94 ετών έφυγε από τη ζωή η Ελένη Καλόγηρου. Η κηδεία της θα γίνει το Μεγάλο Σάββατο στον Άγιο Νικόλαο Εκ Μετσόβου Τρικάλων.

Η κηδεία της θα τελεστεί το Μεγάλο Σάββατο 19 Απριλίου στα Τρίκαλα

Στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Εκ Μετσόβου Τρικάλων θα τελεστεί το Μεγάλο Σάββατο 19 Απριλίου 2025, στις 11.00 το πρωί, η εξόδιος ακολουθία για την πολυαγαπημένη μητέρα, γιαγιά, αδελφή και θεία Ελένη Κων. Καλόγηρου, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 94 ετών.

Η σορός θα μεταφερθεί στον ναό στις 10.30 το πρωί της ίδιας ημέρας, ενώ ο καφές θα προσφερθεί στην αίθουσα κοινωνικών εκδηλώσεων του 1ου Κοιμητηρίου Τρικάλων.

Η εκλιπούσα υπήρξε αγαπητό πρόσωπο στην τοπική κοινωνία και αφήνει πίσω της τα παιδιά της Μαρκέλλα και Ευάγγελο, τα εγγόνια της, τα αδέλφια, τα ανίψια και τους λοιπούς συγγενείς, που θα την αποχαιρετήσουν με συγκίνηση.

Την τελετή επιμελείται το γραφείο τελετών Παναγιώτου.

Pressroom
Author: Pressroom



Τελευταίες Ειδήσεις
Μπισκότα Βιολάντα
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.