Κοινωνικά

Έφυγε από τη ζωή η Ευαγγελία Γκουζιώτη

23 Nov 2024
Έφυγε από τη ζωή η Ευαγγελία Γκουζιώτη

Θανούσα, κηδεύουμε το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2024 από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Αχελινάδα Καλαμπάκας.

Την πολυαγαπημένη μας σύζυγο, μητέρα, γιαγιά, αδελφή και θεία

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΓΚΟΥΖΙΩΤΗ
Ετών 86

Θανούσα, κηδεύουμε το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2024 και ώρα 12:00 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Αχελινάδα Καλαμπάκας.

Παρακαλούμε τους συγγενείς και φίλους να προσέλθουν και να συνοδεύσουν την εκφορά της.

Ο ΣΥΖΥΓΟΣ
Βασίλειος Γκουζιώτης

ΤΑ ΤΕΚΝΑ
Θεοφανία, Κωνσταντίνα

ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ, ΤΑ ΔΙΣΕΓΓΟΝΑ, ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ, ΤΑ ΑΝΙΨΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ

Η σορός θα μεταφερθεί στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Αχελινάδα Καλαμπάκας το Σάββατο 23/11/2024 και ώρα 11:30 π.μ.

Την τελετή επιμελείται το Γραφείο Τελετών «ΡΙΖΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ & ΥΙΟΣ» (Οδός Χατζηπέτρου 12)
Τηλέφωνο: 24320 75595 | Κινητό: 6932 807575Καλαμπάκα

Pressroom
Author: Pressroom



Τελευταίες Ειδήσεις
Μπισκότα Βιολάντα
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.