Υπολοιποι ΔημοιΠρωτοσέλιδα

Εφυγε από τη ζωή Καλαμπακιώτης οδηγός φορτηγού

Απεβίωσε ξαφνικά στο εξωτερικό όπου βρισκόταν για επαγγελματικούς λόγους ο Καλαμπακιώτης οδηγός φορτηγού Γιώργος Αντωνίου (Ρόρης).

10 Jun 2020

Απεβίωσε ξαφνικά στο εξωτερικό όπου βρισκόταν για επαγγελματικούς λόγους ο Καλαμπακιώτης οδηγός φορτηγού Γιώργος Αντωνίου (Ρόρης).

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας TaMeteora.gr η σορός του 54χρονου Καλαμπακιώτη έχει μεταφερθεί για νεκροψία στην Τσεχία.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα γίνει η κηδεία του.

Από την ενημερωτική ομάδα του trikalanews.gr θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντα

Trikalanews
Author: Trikalanews

Διαβάστε επίσης


«Εξέλιξη»: Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο εξειδικευμένο φροντιστήριο Βιολογίας στα Τρίκαλα

Τα νέα της πόλης

«Εξέλιξη»: Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο εξειδικευμένο φροντιστήριο Βιολογίας στα Τρίκαλα

Το φροντιστήριο Βιολογίας «Εξέλιξη» στα Τρίκαλα ξεκινά εγγραφές για τη θερινή προετοιμασία της νέας χρονιάς. Εξειδίκευση, ολιγομελή τμήματα και σταθερές επιτυχίες στις Πανελλαδικές.

Read More

Ζήσε τη επόμενη περιπέτειά σου ... στον Παρνασσό!
Ακουστικά βαρηκοΐας Βάγια Κουκουράβα

Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.