Κοινωνικά

Έφυγε από τη ζωή ο 55χρονος Στέργιος (Γιούλης) Ρίζος

1 Jan 2025
Έφυγε από τη ζωή ο 55χρονος Στέργιος (Γιούλης) Ρίζος

Σε ηλικία 55 ετών έφυγε από τη ζωή ο πολυαγαπημένος μας σύζυγος, πατέρας, γιος, αδελφός και θείος, Στέργιος (Γιούλης) Ρίζος.

Σε ηλικία 55 ετών έφυγε από τη ζωή ο πολυαγαπημένος μας σύζυγος, πατέρας, γιος, αδελφός και θείος, Στέργιος (Γιούλης) Ρίζος.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Πέμπτη, 2 Ιανουαρίου 2025, και ώρα 11:00 π.μ., από το Παρεκκλήσιο Αγίας Τριάδας Καλαμπάκας.

Η ΣΥΖΥΓΟΣ:
Μποριάνα

ΤΑ ΤΕΚΝΑ:
Ρίζος, Άννα-Μαρία

Η ΜΗΤΕΡΑ:
Άννα Ρίζου

ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ:
Μαρία και Σωτήριος Ζυγογιάννης

ΤΑ ΑΝΙΨΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ

Η σορός θα μεταφερθεί στον Ιερό Ναό στις 10:30 π.μ.

Την τελετή επιμελείται το γραφείο τελετών «Παναγιώτου».

Trikalanews
Author: Trikalanews



Τελευταίες Ειδήσεις
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.