Κοινωνικά

Έφυγε από τη ζωή ο Αθανάσιος Βενέτης

30 Sep 2024
Έφυγε από τη ζωή ο Αθανάσιος Βενέτης

Θανόντα κηδεύουμε την Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2024 στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων Τρικάλων.

Τον πολυαγαπημένο μας σύζυγο, πατέρα, παππού, αδελφό και θείο

ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΕΥΑΓΓ. ΒΕΝΕΤΗ
Ετών 94

Θανόντα κηδεύουμε την Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2024 και ώρα 11:30 π.μ., στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων Τρικάλων. Παρακαλούμε τους συγγενείς και φίλους να προσέλθουν και συνοδεύσουν την εκφορά του.

Η ΣΥΖΥΓΟΣ: Παρασκευή Βενέτη
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ: Ευάγγελος Βενέτης, Κωνσταντίνος Βενέτης και Βίκυ Σδρένια, Σοφία Βενέτη και Νικόλαος Νάκας
ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ: Παρασκευή, Αθανασία, Ιωάννα, Αθανάσιος, Κωνσταντίνος, Δήμητρα, Παρασκευή
ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ, ΤΑ ΑΝΗΨΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ

Η σορός θα μεταφερθεί στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων, την Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2024 και ώρα 11:00 π.μ.
Ο καφές θα δοθεί στην αίθουσα κοινωνικών εκδηλώσεων του Ιερού Ναού. Παράκληση της οικογένειας, αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στο Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ».

Την τελετή επιμελείται το γραφείο τελετών «Παναγιώτου».

Trikalanews
Author: Trikalanews



Τελευταίες Ειδήσεις
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.