Κοινωνικά

Έφυγε από τη ζωή ο Γρηγόριος Καρβούνης

11 Jul 2024
Έφυγε από τη ζωή ο Γρηγόριος Καρβούνης

Με βαθιά θλίψη ανακοινώνουμε την κηδεία του πολυαγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, παππού, αδελφού και θείου, Γρηγορίου Κων. Καρβούνη, συνταξιούχου εμπόρου

Έφυγε από τη ζωή ο Γρηγόριος Καρβούνης

Με βαθιά θλίψη ανακοινώνουμε την κηδεία του πολυαγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, παππού, αδελφού και θείου, Γρηγορίου Κων. Καρβούνη, συνταξιούχου εμπόρου, ετών 84.

Η κηδεία θα τελεστεί την Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024 και ώρα 7:30 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου εκ Μετσόβου, Τρικάλων.

Η σορός θα μεταφερθεί στο Ιερό Ναό στις 7:00 μ.μ.

Η σύζυγος: Γεωργία Καρβούνη

Τα παιδιά: Κωνσταντίνος Καρβούνης & Κατερίνα Γιαννακοπούλου

Τα εγγόνια: Γεωργία, Βανέσα

Τα αδέλφια, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς.

Ο καφές θα δοθεί στην αίθουσα κοινωνικών εκδηλώσεων του Α΄ Νεκροταφείου Τρικάλων.

Την τελετή επιμελείται το γραφείο τελετών «Παναγιώτου».

Trikalanews
Author: Trikalanews



Τελευταίες Ειδήσεις
Μπισκότα Βιολάντα
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.