Κοινωνικά

Έφυγε από τη ζωή παλιός Τρικαλινός αστυνομικός

18 May 2023
Έφυγε από τη ζωή παλιός Τρικαλινός αστυνομικός

Κηδεύεται σήμερα

Έφυγε από την ζωή, σε ηλικία 96 ετών, ο Τρικαλινός συνταξιούχος αστυνομικός Γεώργιος Κων. Καπερώνης και κηδεύεται σήμερα Πέμπτη 18 Μαΐου στις 5.30 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων.

Αφήνει πίσω την σύζυγό Ευανθία Τσάνιου, τα παιδιά του Μαρία Καπερώνη και Γεώργιο Γουγουλάκη, Ντίνα Καπερώνη και Γεώργιο Σαντετσίδη, ενώ ευτύχισε να δει και εγγόνια.

Την κηδεία επιμελείται το γραφείο τελετών «Παναγιώτου».

Έφυγε από τη ζωή παλιός Τρικαλινός αστυνομικός

TrikalaNews
Author: TrikalaNews



Τελευταίες Ειδήσεις
Μπισκότα Βιολάντα
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.