Κοινωνικά

«Έφυγε» η Τρικαλινή Ελένη Τόλια

11 Nov 2023

Κηδεύεται αύριο

Έφυγε από την ζωή, σε ηλικία 83 ετών, η Τρικαλινή Ελένη Τόλια και κηδεύεται αύριο Κυριακή 12 Νοεμβρίου στις 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Μεγάρχης Τρικάλων.

Αφήνει πίσω τον σύζυγό της Αθανάσιο Τόλια, τα παιδιά της Βάνα Τόλια και Χρήστο Τζιούφα, Κωνσταντίνο Τόλια και Χρυσούλα Κόττη, ενώ ευτύχισε να δει και εγγόνια.

«Έφυγε» η Τρικαλινή Ελένη Τόλια

 

TrikalaNews
Author: TrikalaNews



Τελευταίες Ειδήσεις
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.