Κοινωνικά

«Έφυγε» η Τρικαλινή Φωτεινή Καπράνα

28 Mar 2023
«Έφυγε» η Τρικαλινή Φωτεινή Καπράνα

Κηδεύεται αύριο

Έφυγε από τη ζωή, πλήρης ημερών, η Τρικαλινή Φωτεινή Κων. Καπράνα και κηδεύεται αύριο Τετάρτη 29 Μαρτίου στις 3 το μεσημέρι σπό τον Ιερό Ναό Αγίου Οικουμενίου Χαϊδεμένης Τρικάλων.

Αφήνει πίσω τα παιδιά της Ελένη Καπράνα, Στέφανο Καπράνα, Ιωάννη και Φωτεινή Καπράνα, Χρήστο και Μαρία Καπράνα, ενώ ευτύχισε να δει εγγόνια και δισέγγονα.

Την κηδεία επιμελείται το γραφείο τελετών «Παναγιώτου».

«Έφυγε» η Τρικαλινή Φωτεινή Καπράνα

 

TrikalaNews
Author: TrikalaNews



Μπισκότα Βιολάντα
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.