Κοινωνικά

«Έφυγε» ο Τρικαλινός Αθανάσιος Ούτρας

5 Mar 2024

Κηδεύεται σήμερα

Κηδεύεται σήμερα

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών ο Τρικαλινός Αθανάσιος Βασ Ούτρας και κηδεύεται σήμερα 5 Μαρτίου στις 16:00 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίου Γρηγορίου Θεολόγου στο Γαρδικάκι Τρικάλων.


Αφήνει πίσω την σύζυγό του, Παρασκευή Ούτρα, τα παιδιά του Αλεξάνδρα Ούτρα, Βασιλική Ούτρα και Παναγιώτη Βράκα, ενώ ευτύχησε να δει και εγγόνια.

Την τελετή επιμελείται το γραφείο τελετών «Παναγιώτου».

«Έφυγε» ο Τρικαλινός Αθανάσιος Ούτρας
Trikala News
Author: Trikala News



Δημοφιλη

Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.