Κοινωνικά

«Έφυγε» ο Τρικαλινός Πρωτοπρεσβύτερος Νικόλαος Βαΐου

Σε ηλικία 69 ετών

2 Jan 2023

Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 69 ετών, ο Τρικαλινός Πρωτοπρεσβύτερος Νικόλαος Δημ. Βαίου και κηδεύεται σήμερα Δευτέρα 2 Ιανουαρίου στις 3 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Κων/νου και Ελένης Καλονερίου Τρικάλων.

Αφήνει πίσω την σύζυγό του, πρεσβυτέρα Παρασκευή, τα παιδιά του Χρυσαυγή Βαΐου και Σωτήριο Μητσιάδη, Δημήτριο Βαΐου και Σωτηρία Δρούγκα, ενώ ευτύχισε να δει και εγγόνια.

 

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

Διαβάστε τις Ειδήσεις σήμερα και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα.
Ακολουθήστε το trikalanews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε επίσης

Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.