Εισβολή εξ’ ανατολών στη χώρα

Καραβάνια αλλοδαπών βρίσκονται αυτή την ώρα σε πάρκα στην Κωνσταντινούπολη καθώς περιμένουν τα λεωφορεία του Ερντογαν να τους μεταφέρουν στα σύνορα με την χώρα μας, με σκοπό να τα περάσουν.

«Όχι, δεν πλήρωσα! Να είναι καλά ο Ερντογάν που έβαλε λεωφορεία για να μας μεταφέρει δωρεάν» ανέφερε ένας αλλοδαπός όταν ερωτάται από δημοσιογράφο, αν πλήρωσε για να τον μεταφέρουν στα σύνορα.

Η ανταποκρίτρια της ΕΡΤ μετέδωσε ότι οι αλλοδαποί ενημερώνονταν με SMS για να μεταβούν σε σημεία συγκέντρωσης και να αναχωρήσουν για τα σύνορα της Τουρκίας με την Ελλάδα.

Μητσοτάκης: Δεν θα επιτραπεί καμία παράνομη είσοδος
«Σημαντικός αριθμός μεταναστών και προσφύγων έχει συγκεντρωθεί σε μεγάλες ομάδες στα ελληνοτουρκικά χερσαία σύνορα και έχουν προσπαθήσει να εισέλθουν παράνομα στη χώρα. Θέλω να είμαι σαφής: δεν θα ανεχθούμε παράνομες εισόδους στην Ελλάδα. Αυξάνουμε την ασφάλεια στα σύνορα», αναφέρει σε ανάρτησή του στο twitter ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Προσθέτει, ότι «η Ελλάδα δεν φέρει καμία ευθύνη για τα τραγικά γεγονότα στη Συρία και δεν θα υποστεί τις συνέπειες των αποφάσεων άλλων». «Έχω ενημερώσει την Ευρωπαϊκή Ένωση για την κατάσταση», αναφέρει ο πρωθυπουργός.©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή