Κοσμος

Έκανε μήνυση σε Youtube και WhatsApp για την αυτοκτονία του γιου του

6 Nov 2018
Έκανε μήνυση σε Youtube και WhatsApp για την αυτοκτονία του γιου του

Μήνυση έκανε ένας πατέρας στο Youtube, στο WhatsApp και σε έναν ιστότοπο για γνωριμίες εφήβων στη Γαλλία υποστηρίζοντας

   Μήνυση έκανε ένας πατέρας στο Youtube, στο WhatsApp και σε έναν ιστότοπο  για γνωριμίες εφήβων στη Γαλλία υποστηρίζοντας ότι "έθεσαν σε κίνδυνο τη ζωή" του γιου του, ενός αγοριού 14 ετών που βρέθηκε νεκρό στα μέσα Οκτωβρίου.

   Ο 14χρονος Κεντάλ βρέθηκε στο δωμάτιο του, στο σπίτι της οικογένειας, κρεμασμένος από μια ζώνη κιμονό. Σύμφωνα με την οικογένεια, ο έφηβος ήταν ένα δραστήριο παιδί που έκανε πολλά σχέδια και δεν είχε κανέναν σκοπό να βάλει τέλος στη ζωή του. Ο πατέρας του υποστηρίζει ότι τον παγίδευσαν μέσω ενός βιντεοπαιχνιδιού στο διαδίκτυο, του Momo Challenge.

   Αυτό το μακάβριο «παιχνίδι» είναι διαθέσιμο μέσω του WhatApp και «απειλεί» τους συμμετέχοντας, αναγκάζοντάς τους να κάνουν επικίνδυνα πράγματα που μπορεί να φτάσουν μέχρι και τον θάνατο του παίκτη.

ΠΗΓΗ: www.newsit.gr

admins
Author: admins


«Εξέλιξη»: Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο εξειδικευμένο φροντιστήριο Βιολογίας στα Τρίκαλα

Τα νέα της πόλης

«Εξέλιξη»: Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο εξειδικευμένο φροντιστήριο Βιολογίας στα Τρίκαλα

Το φροντιστήριο Βιολογίας «Εξέλιξη» στα Τρίκαλα ξεκινά εγγραφές για τη θερινή προετοιμασία της νέας χρονιάς. Εξειδίκευση, ολιγομελή τμήματα και σταθερές επιτυχίες στις Πανελλαδικές.

Read More

Ζήσε τη επόμενη περιπέτειά σου ... στον Παρνασσό!
Ακουστικά βαρηκοΐας Βάγια Κουκουράβα


Έφυγε από τη ζωή ο 55χρονος μαθηματικός Κωνσταντίνος Λαγός

Η κηδεία του θα γίνει την Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων.

Read More


Έφυγε από τη ζωή ο Ηλίας Καραθανάσης – Κηδεύεται στο Βαλτινό Τρικάλων

Σε ηλικία 87 ετών έφυγε από τη ζωή ο έμπορος Ηλίας Καραθανάσης. Η κηδεία του θα γίνει την Πέμπτη 25…

Read More


Κουρέτας: Μέσα Οκτωβρίου τα εγκαίνια του φράγματος Ληθαίου – Ανοικτό το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Μέσα Οκτωβρίου τα εγκαίνια του φράγματος Ληθαίου, δήλωσε ο Δημήτρης Κουρέτας, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο ανασχηματισμού αντιπεριφερειαρχών

Read More


Αιματηρό επεισόδιο στις φυλακές Τρικάλων την ώρα που ο Τραμπ μιλούσε για τις ελληνικές φυλακές

Νέο αιματηρό περιστατικό στις φυλακές Τρικάλων. Συμπλοκή δύο κρατουμένων ενώ ο Τραμπ από ΟΗΕ μιλούσε για τις ελληνικές φυλακές.

Read More


ΟΠΕΚΑ: Στις 30 Σεπτεμβρίου οι πληρωμές επιδομάτων – Διαθέσιμα από 29/9 το απόγευμα

Σύμφωνα με τον ΟΠΕΚΑ, οι επερχόμενες πληρωμές επιδομάτων θα πραγματοποιηθούν στις 30/9, με τα ποσά διαθέσιμα από 29/9 το απόγευμα.

Read More


Έφυγε η θρυλική Κλαούντια Καρντινάλε σε ηλικία 87 ετών

Η μεγάλη Ιταλίδα ηθοποιός Claudia Cardinale απεβίωσε στο Nemours της Γαλλίας, έχοντας στο πλευρό της τα παιδιά της.

Read More

Load More

Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.