Τα νέα της πόλης

Εκπαιδευτικά Σεμινάρια στα Τρίκαλα για Εκπαιδευτικούς με στόχο την πρόληψη του καπνίσματος

28 Nov 2017
Εκπαιδευτικά Σεμινάρια στα Τρίκαλα για Εκπαιδευτικούς με στόχο την πρόληψη του καπνίσματος

Το Κέντρο Πρόληψης των εξαρτήσεων και προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ν. Τρικάλων (ΟΚΑΝΑ) σε συνεργασία με την Α/Βάθμια Εκπαίδευση Τρικάλων,

Το Κέντρο Πρόληψης των εξαρτήσεων και προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ν. Τρικάλων (ΟΚΑΝΑ) σε συνεργασία με την Α/Βάθμια Εκπαίδευση Τρικάλων, διοργανώνει πρόγραμμα εκπαίδευσης της πρόληψης του καπνίσματος που απευθύνεται σε Διευθυντές και Εκπαιδευτικούς Δ΄ Ε΄ και ΣΤ΄ Τάξης Δημοτικού.
Κύριος στόχος της παρέμβασης είναι η ευαισθητοποίηση του συνόλου της σχολικής κοινότητας (μαθητές – εκπαιδευτικούς – γονείς), με την διαμόρφωση μιας πολιτικής πρόληψης του καπνίσματος στα παιδιά.
Κύρια ομάδα στόχου αποτελούν οι μαθητές με στόχο να διαμορφώσουν υγιείς συμπεριφορές που προάγουν τη ψυχοκοινωνική τους υγεία. 
Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί από τις 6 το απόγευμα έως τις 8 το βράδυ, την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου, την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου και την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου.
admins
Author: admins



Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.