Τα νέα της πόλης

Έκθεση Εικαστικής Δημιουργίας μαθητών του 9ου Γυμνασίου Τρικάλων

5 Mar 2024
Έκθεση Εικαστικής Δημιουργίας μαθητών του 9ου Γυμνασίου Τρικάλων

Στα πλαίσια του μαθήματος των Εικαστικών, μαθητές και μαθήτριες του 9ου Γυμνασίου Τρικάλων εκθέτουν ηλεκτρονικά τις εικαστικές τους δημιουργίες

Στα πλαίσια του μαθήματος των Εικαστικών, μαθητές και μαθήτριες του 9ου Γυμνασίου Τρικάλων εκθέτουν ηλεκτρονικά τις εικαστικές τους δημιουργίες.

Μπορείτε να απολαύσετε την έκθεση στην ηλεκτρονική σελίδα του 9ου Γυμνασίου Τρικάλων, στο link: https://9gym-trikal.tri.sch.gr/wp-content/uploads/2024/03/Sigalas_Binder.pdf

Υπεύθυνος καθηγητής: Σιγάλας Σταμάτης (ΠΕ08, ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ)

Η Διευθύντρια του 9ου Γυμνασίου Τρικάλων, κα Ηλιάδη Αμαλία και ο Σύλλογος Διδασκόντων συγχαίρουν θερμά, τόσο τους μαθητές και τις μαθήτριες, όσο και τον κο Σιγάλα για τα υπέροχα έργα και τους εύχονται να συνεχίσουν να δημιουργούν!

Trikala News
Author: Trikala News



Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.