Ελλάδα

ΕΛΓΑ: Καταβολή αποζημιώσεων και παράταση για την Ειδική Ασφαλιστική Εισφορά 2023

12 Aug 2024
ΕΛΓΑ: Καταβολή αποζημιώσεων και παράταση για την Ειδική Ασφαλιστική Εισφορά 2023

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστας Τσιάρας, και ο Πρόεδρος του ΕΛ.Γ.Α., Ανδρέας Λυκουρέντζος, ανακοίνωσαν

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστας Τσιάρας, και ο Πρόεδρος του ΕΛ.Γ.Α., Ανδρέας Λυκουρέντζος, ανακοίνωσαν την εκκαθάριση των πορισμάτων που αφορούν αποζημιώσεις για ζημίες στον πρωτογενή τομέα το 2023, καθώς και για ζημίες στις αρχές του 2024 και τις ενστάσεις των παραγωγών του 2022. Οι αποζημιώσεις θα καταβληθούν στους δικαιούχους την Τρίτη 13 Αυγούστου 2024, στις 12:00 μ.μ.

Επιπλέον, ανακοινώθηκε παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας για την εξόφληση της Ειδικής Ασφαλιστικής Εισφοράς για το 2023 μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2024, υπό την προϋπόθεση ότι οι αγρότες έχουν εξοφλήσει την εισφορά του 2022.

Trikalanews
Author: Trikalanews



Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.